DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >

Просмотр коллекции по группе - По автору Паламарчук, Т. Н.

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Ґ Д Е Є Ё Ж З И І Ї Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 1 до 17 из 17
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
1999Аналіз ефективності виробництва і реалізації м'яса яловичиниПаламарчук, Т. М.; Palamarchuk, T.; Паламарчук, Т. Н.
2019Аналіз і перспективи розвитку агробізнесу: регіональний аспектМикитюк, В. М.; Mykytiuk, V.; Паламарчук, Т. М.; Palamarchuk, T.; Паламарчук, Т. Н.; Русак, О. П.; Rusak, O.; Русак, Е. П.
2020Аналіз розвитку агробізнесу в контексті формування територіального маркетингуРусак, О. П.; Rusak, O.; Русак, Е. П.; Паламарчук, Т. М.; Palamarchuk, T.; Паламарчук, Т. Н.
2000Виробництво екологічно чистої яловичини в умовах радіоактивного забрудненняПаламарчук, Т. М.; Паламарчук, Т. Н.; Palamarchuk, T.
2018Економіко-статистичний аналіз виробництва продукції аграрних підприємств: регіональний аспектПаламарчук, Т. М.; Palamarchuk, T.; Паламарчук, Т. Н.; Василенко, С. В.; Vasylenko, S.
2016Економічний аналіз та методологія його проведенняПаламарчук, Т. М.; Паламарчук, Т. Н.; Palamarchuk, T.; Русак, О. П.; Русак, Е. П.; Rusak, O.
2000Заходи щодо підвищення ефективності виробництва екологічно чистого м’яса великої рогатої худобиПаламарчук, Т. М.; Паламарчук, Т. Н.; Palamarchuk, T.
1998Збільшення виробництва екологічно чистої яловичини – один з резервів поліпшення продовольства в УкраїніПаламарчук, Т. М.; Palamarchuk, T.; Паламарчук, Т. Н.; Славов, В. П.; Slavov, V.; Микитюк, В. М.; Mykytiuk, V.
2018Основи економічного аналізуМикитюк, В. М.; Mykytyuk, V.; Паламарчук, Т. М.; Palamarchuk, T.; Паламарчук, Т. Н.; Русак, О. П.; Rusak, O.; Русак, Е. П.; Чугаєвська, С. В.; Chugaievska, S.; Чугаевская, С. В.; Світлишин, І. І.; Svitlyshyn, I.; Светлишин, И. И.; Шукалович, В. Ф.; Shukalovych, V.; Василенко, С. В.; Vasylenko, S.
1999Особисті підсобні господарства – резерв збільшення виробництва яловичиниПаламарчук, Т. М.; Паламарчук, Т. Н.; Palamarchuk, T.
2018Переваги та перспективи розвитку органічного агровиробництва в УкраїніПаламарчук, Т. М.; Паламарчук, Т. Н.; Palamarchuk, T.; Русак, О. П.; Rusak, O.
2001Підвищення ефективності виробництва екологічно чистого м’яса великої рогатої худоби в сільськогосподарських підприємствах радіоактивно забруднених районів ПоліссяПаламарчук, Т. М.; Паламарчук, Т. Н.; Palamarchuk, T.
2001Проблема виробництва екологічно чистої яловичини та її вирішення в умовах радіоактивного забрудненняПаламарчук, Т. М.; Паламарчук, Т. Н.; Palamarchuk, T.
1998Проблеми збільшення виробництва яловичини на ПоліссіПаламарчук, Т. М.; Паламарчук, Т. Н.; Palamarchuk, T.
2000Реформування: необхідність та перспективаПаламарчук, Т. М.; Паламарчук, Т. Н.; Palamarchuk, T.
2016Фінансовий аналіз: сутність та проблеми застосуванняПаламарчук, Т. М.; Palamarchuk, T.; Паламарчук, Т. Н.
2018Формування вітчизняного ринку продукції скотарства в умовах євроінтеграціїВасиленко, С. В.; Vasylenko, S.; Паламарчук, Т. М.; Palamarchuk, T.; Паламарчук, Т. Н.
Отображение результатов 1 до 17 из 17

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет