DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >

Просмотр коллекции по группе - По тематике тechnology

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Ґ Д Е Є Ё Ж З И І Ї Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 1 до 10 из 10
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
2023Інноваційні технології процесу забою та первинної обробки туш в умовах ТОВ «Еком'ясо Полісся» Житомирської областіКисленко, Я. В.; Kislenko, Y.
2023Крафтова технологія виробництва сирокопчених ковбас в ТОВ «Органік м’ясо», м. БаранівкаКлосовський, Р. В.; Klosovsky, R.
2023Основні технологічні процеси виробництва м’ясних консервів в умовах ФГ «М’ясний двір Полісся», м. ОвручФурманчук, М. В.; Furmanchuk, M.
2023Особливості технології виробництва молока в умовах ПОСП «Перемога» Житомирської областіІваниш, Б. В.; Ivanysh, B.
2023Особливості технології виробництва сиру «Голландський» на ПП «Ізяславмолпродукт» Хмельницької областіМихайлов, Н. Т.; Mikhailov, N.
2021Оцінка технології виробництва продукції кролівництва та продуктивних ознак кролівБлагоднюк, О. Г.; Blagodniuk, O.
2021Розробка практичних рішень технологічного процесу виробництва молока для молочно-товарної ферми ДП "Грозинське" Житомирської областіМогилянець, О. О.; Mohylianets, О.
2023Технологічні аспекти виробництва свинини та продуктивність свиней в умовах ФГ «М’ясний двір Полісся», м. ОвручЯнович, Н. В.; Yanovych, N.
2021Технологічні аспекти відгодівлі молодняку свиней в умовах FM PORK A/S (Данія)Молчанюк, О. С.; Molchaniuk, O.
2021Технологічні особливості відгодівлі свиней з використанням БВМД та готових комбікормів Трау Нутришин в умовах ТОВ «Тернопільський Бекон»Колосінська, Г. В.; Kolosinska, G.
Отображение результатов 1 до 10 из 10

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет