DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >

Просмотр коллекции по группе - По тематике quality

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Ґ Д Е Є Ё Ж З И І Ї Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 101 до 120 из 163
< назад   дальше >
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
2023Реалізація консервованої рибної продукції в торговельній мережі м. ЖитомираГабрисюк, О. А.; Habrysiuk, O.
2021Ріст та розвиток соснових насаджень в умовах суборів Радогощанського лісництва ДП «Лугинське ЛГ»Рафальський, В. П.; Rafalsky, V.
2020Розвиток електричних мереж обленергоГаврилюк, А. В.; Gavrilyuk, A.
2020Розробка технології посолу лососевих риб в умовах ТОВ «Ревега» м. БердичівКотелянець, К.І.; Kotelyanets, К.
2019Рух, деформація та мікротравмування зернівок згідно з рівнянням еліпсоїда обертанняДерев'янко, Д. А.; Derevjnko, D.; Деревянко, Д. А.; Сукманюк, О. М.; Sukmaniuk, E.; Сукманюк, Е. Н.; Чичилюк, С. Б.; Chychylyuk, S.; Дерев'янко, О. Д.; Derevjnko, O.; Деревянко, А. Д.
2016Санітарно-гігієнічна оцінка води на прикладі однієї з тваринницьких ферм НУБіП УкраїниСоколюк, В. М.; Sokolyuk, V.; Засєкін, Д. А.; Засекин, Д. А.; Zasekin, D.
2020Система управління безпекою продуктів харчування (НАССР) в умовах ТОВ «Еком’ясо Полісся»Трохименко, В. З.; Trokhymenko, V.; Дідух, М. І.; Дидух, Н. И.; Didukh, M.; Ковальчук, Т. І.; Ковальчук, Т. И.; Kovalchuk, T.; Захарін, В. В.; Захарин, В. В.; Zakharin, V.; Безверха, Л. М.; Безверха, Л. Н.; Bezverkha, L.
2022Система управління якістю продукції на підприємстві в умовах динамічного бізнес-середовищаФамілярський, О. О.; Familyarsky, O.
2018Современные вызовы с химическими токсикозами пчелПясковский, В. М.; П’ясківський, В. М.; Pyaskovsky, V.; Вербельчук, Т. В.; Verbelchuk, Т.; Вербельчук, С. П.; Verbelchuk, S.; Кривой, М. Н.; Кривий, М. М.; Kryvyi, М.
2021Сортова продуктивність пшениці озимої в умовах ЛісостепуЧернуха, М. С.; Chernukha, M.
2023Сортова продуктивність ячменю ярого в умовах ПоліссяЩербатюк, О. С.; Shcherbatiuk, O.
10-Сен-2014Спосіб покращення якості зеленої масиВигера, С. М.; Vigera, S.; Ключевич, М. М.; Kliuchevych, M.; Коваленко, В. П.; Kovalenko, V.
2020Сучасний стан соснових деревостанів ДП «Пулинський лісгосп АПК»Гаврилюк, А. А.; Gavrilyuk, А.
2022Технологічна оцінка якості м’ясної продукції за різних способів оглушення тварин в умовах ФОП «Якімець В. І.»Васяк, В. Ю.; Vasiak, V.
2023Технологічні аспекти виробництва молочних продуктів в умовах ПП «Ізяславмолпродукт» Хмельницької областіГрейман, В. О.; Greiman, V.
2022Технологічні особливості виробництва кисломолочних продуктів в умовах АТ «Житомирський молокозавод» Житомирської областіЛипко, П. М.; Lypko, P.
2020Технологічні особливості виробництва органічного солодковершкового масла в умовах ТОВ «Органік Мілк» Баранівського району Житомирської областіГудзенко, І. С.; Hudzenko, I.
2021Технологічні особливості виробництва солодковершкового масла та спреду в умовах ТОВ «Еней» Житомирської областіСуярова, Д. В.; Suiarova, D.
2023Технологічні особливості забою сільськогосподарських тварин в умовах ТОВ «Еком’ясо Полісся» Житомирської областіЧернюк, Д. О.; Cherniuk, D.
2023Технологічні особливості забою халяльних тварин в умовах ТОВ «Еком’ясо Полісся» Житомирського районуМатвійчук, Д. І.; Matviichuk, D.
Отображение результатов 101 до 120 из 163
< назад   дальше >

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет