DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >

Просмотр коллекции по группе - По тематике food safety

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Ґ Д Е Є Ё Ж З И І Ї Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 1 до 20 из 23
 дальше >
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
2024Logistics transformation on grain and oilseeds markets during the war in Ukraine: Marketing approaches and strategiesBodnar, O.; Боднар, О.; Halchynska, Yu.; Гальчинська, Ю.; Larina, Ya.; Ларіна, Я.; Filatova, A.; Філатова, А.; Stepanets, I.; Степанець, І.
2024The role of ESG in the adaptation of the agro-industrial sector to climate changeHuseynli, J.; Гусейнлі, Д.; Huseynov, Yu.; Гусейнов, Ю.; Totubaeva, N.; Тотубаєва, Н.; Guliyev, M.; Гулієв, М.; Azizova, G.; Азізова, Г.
2025Use of poultry in the production of high-quality baby food products: Literature reviewKurmanakhynova, M.; Курманахинова, М.; Zhaksylykova, G.; Жаксиликова, Г.; Kulazhanov, T.; Кулажанов, Т.; Baybolova, L.; Байболова, Л.; Abzhanova, Sh.; Абжанова, Ш.
2018World food security overviewSkydan, O.; Скидан, О. В.; Chaikin, O.; Чайкін, О. В.
2008Аграрна політика України в період ринкової трансформаціїСкидан, О. В.; Skydan, O.
2019Актуальність продовольчої безпеки для населення північних районів Житомирської областіКотелевич, В. А.; Кotelevych, V.; Складенко, В. А.; Skladenko, V.
2020Забезпечення сталого розвитку овочівництва захищеного ґрунту, як фактора продовольчої безпеки УкраїниСавченко, В. М.; Savchenko, V.
2013Інтеграційні процеси на зерновому ринкуДанкевич, Є. М.; Данкевич, Е. М.; Dankevych, Ye.
2012Конкурентні переваги галузі скотарства у контексті вимог СОТМикитюк, В. М.; Mykytyuk, V.
2016Кролівництво – одна із найперспетивніших галузей тваринництва у розвитку національного виробництваКотелевич, В. А.; Kotelevich, V.
2024Механізми управління безпекою харчових продуктів на регіональному рівніМиндрик, М. М.; Myrdryk, M.
2024НАССР та державний контроль у таблицях і схемахФурман, С. В.; Furman, S.; Лісогурська, Д. В.; Lisohurska, D.; Лісогурська, О. В.; Lisohurska, O.; Лігоміна, І. П.; Ligomina, I.
2009Основні напрями ефективного і сталого розвитку м’ясного скотарстваРозумей, Т. М.; Розумей, Т. Н.; Rozumey, T.
2019Оцінка рівня харчування сільського населення радіоактивно забруднених територій у контексті гарантування продовольчої безпекиСкидан, О. В.; Skydan, O.; Романчук, Л. Д.; Romanchuk, L.; Довженко, В. А.; Dovzhenko, V.
2012Паритетний принцип визначення експортних квот на пшеницюСкрипник, А.; Skrypnyk, A.; Зінчук, Т. О.; Zinchuk, T.
2009Продовольча сфера України в умовах глобалізацій них викликівСкидан, О. В.; Skydan, O.
2016Роль кролівництва у розвитку малих форм господарювання як фактора соціально-економічної стабільності сільських територій на самозайнятості населенняКотелевич, В. А.; Kotelevich, V.
2011Світовий досвід управління безпечністю молоко та м'ясопродуктівКовальчук, О. Д.; Kovalchuk, O.
2009Стан розвитку тваринництва та напрями виходу його з кризиЛузан, Ю. Я.; Luzan, Yu.
2010Стан, проблеми та перспективи м’ясопереробної галузі в Житомирській областіТеленчук, В. С.; Telenchuk, V.
Отображение результатов 1 до 20 из 23
 дальше >

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет