|
Institutional Repository of Polissia National University >
Просмотр коллекции по группе - По тематике meat
Отображение результатов 1 до 20 из 32
Дата публикации | Название | Автор(ы) | 2024 | Efficiency of using levamisole-based anthelmintics | Paliy, A.; Палій, А.; Rodionova, K.; Родіонова, К.; Кhimych, M.; Хімич, М.; Matsenko, O.; Маценко, О.; Morozov, M.; Морозов, М. |
2015 | The meat sector in the European Union | Kovalchuk, O.; Ковальчук, О. Д. |
2021 | Safety of livestock products of bulls on various diets during fattening in the conditions of radioactive contamination | Savchuk, I.; Савчук, І. М.; Skydan, O.; Скидан, О. В.; Stepanenko, V.; Степаненко, В. М.; Kryvyi, M.; Кривий, М. М.; Kovaleva, S.; Ковальова, С. П. |
1996 | Seasonal variation of roe deers meet contamination by radiocaesium at the Ukrainian Polesie | Johanson, К.; Йохансон, К.; Dolgilevich, M.; Долгілевич, М. Й.; Долгилевич, М. Й.; Slavov, V.; Славов, В. П.; Vasenkov, G.; Васенков, Г. І.; Васенков, Г. И.; Borschenko, V.; Борщенко, В. В. |
2018 | Біологічна цінність м’яса свиней при додаванні у раціон сорбентів природного походження | Басаргін, В. А.; Вasargin, V.; Басаргин, В. А.; Лавринюк, О. O.; Lavrinyuk, O.; Лавринюк, О. А.; Мамченко, В. Ю.; Mamchenko, V. |
2016 | Ветеринарно-санітарна експертиза і ветеринарно-санітарна оцінка продуктів забою ВРХ у ТОВ «Ритон», Вінниця | Котелевич, В. А.; Kotelevich, V.; Кучерук, О. Ю.; Kucheruk, O. |
2016 | Ветеринарно-санітарна експертиза кролятини залежно від породних особливостей | Скогутовська, Л. С.; Скогутовская, Л. С.; Scogutovska, L.; Котелевич, В. А.; Kotelevich, V. |
2018 | Ветеринарно-санітарна оцінка якості та безпеки м'яса і м'ясопродуктів в умовах ТОВ «Ритон» Вінниця | Котелевич, В. А.; Кotelevych, V. |
2019 | Дослідження хімічного складу м’яса органічних курчат | Кучерук, М. Д.; Kucheruk, M. |
2005 | Ефективність виробництва яловичини | Шуст, П. Д.; Shust, P.; Славов, В. П.; Slavov, V.; Науменко, М. П.; Naumenko, M. |
2019 | Кон’юнктура ринку м’яса в контексті формування продовольчої безпеки | Данилюк, Я. О.; Danylyuk, Ya. |
2008 | Морфологічні дослідження внутрішніх органів мишей, яким згодовували молоко та м’ясо від позитивно реагуючих за РІД на лейкоз корів | Білик, Р. І.; Билык, Р. И.; Bilyk, R.; Якубчак, О. М.; Yakubchak, О.; Таран, Т. В.; Taran, Т.; Сердюков, Я. К.; Serdioucov, J. |
2014 | Основи переробки продукції тваринництва в домашніх умовах | Ковальчук, В. І.; Ковальчук, В. И.; Kovalchuk, V.; Славов, В. П.; Slavov, V.; Кривий, М. М.; Кривой, М. Н.; Kryvyi, M.; Кальчук, Л. А.; Kalchuk, L.; Біденко, В. М.; Биденко, В. Н.; Bidenko, V.; Вербельчук, С. П.; Verbelchuk, S. |
2023 | Основні технологічні процеси виробництва м’ясних консервів в умовах ФГ «М’ясний двір Полісся», м. Овруч | Фурманчук, М. В.; Furmanchuk, M. |
2021 | Оцінка техніки годівлі службових собак в умовах навчальної лабораторії кінології Поліського національного університету | Коренівська, О. Є.; Korenivska, O. |
2021 | Оцінка техніки годівлі службових собак в умовах навчальної лабораторії кінології Поліського національного університету | Мамченко, В. Ю.; Mamchenko, V.; Лавринюк, О. О.; Lavryniuk, O.; Вечорка, В. В.; Vechorka, V. |
2020 | Оцінка технології переробки м’ясної сировини в умовах ТОВ «Лідер Продукт Плюс» Овруцького району Житомирської області | Бухлицький, Є. О.; Bukhlytskyi, Ye. |
2015 | Перспективи розвитку скотарства в аграрних формуваннях Житомирської області | Мартинюк, Г. П.; Мартынюк, Г. П.; Martynyuk, G. |
2023 | Підвищення ефективності подрібнювача м’ясної сировини | Можарівський, І. В.; Mozharivskyi, I. |
2016 | Порівняльний аналіз якості м’яса кролів залежно від породних особливостей | Котелевич, В. А.; Kotelevich, V.; Скогутовська, Л. С.; Скогутовская, Л. С.; Scogutovska, L. |
Отображение результатов 1 до 20 из 32
|