DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >

Просмотр коллекции по группе - По тематике meat

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Ґ Д Е Є Ё Ж З И І Ї Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 1 до 20 из 32
 дальше >
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
2024Efficiency of using levamisole-based anthelminticsPaliy, A.; Палій, А.; Rodionova, K.; Родіонова, К.; Кhimych, M.; Хімич, М.; Matsenko, O.; Маценко, О.; Morozov, M.; Морозов, М.
2015The meat sector in the European UnionKovalchuk, O.; Ковальчук, О. Д.
2021Safety of livestock products of bulls on various diets during fattening in the conditions of radioactive contaminationSavchuk, I.; Савчук, І. М.; Skydan, O.; Скидан, О. В.; Stepanenko, V.; Степаненко, В. М.; Kryvyi, M.; Кривий, М. М.; Kovaleva, S.; Ковальова, С. П.
1996Seasonal variation of roe deers meet contamination by radiocaesium at the Ukrainian PolesieJohanson, К.; Йохансон, К.; Dolgilevich, M.; Долгілевич, М. Й.; Долгилевич, М. Й.; Slavov, V.; Славов, В. П.; Vasenkov, G.; Васенков, Г. І.; Васенков, Г. И.; Borschenko, V.; Борщенко, В. В.
2018Біологічна цінність м’яса свиней при додаванні у раціон сорбентів природного походженняБасаргін, В. А.; Вasargin, V.; Басаргин, В. А.; Лавринюк, О. O.; Lavrinyuk, O.; Лавринюк, О. А.; Мамченко, В. Ю.; Mamchenko, V.
2016Ветеринарно-санітарна експертиза і ветеринарно-санітарна оцінка продуктів забою ВРХ у ТОВ «Ритон», ВінницяКотелевич, В. А.; Kotelevich, V.; Кучерук, О. Ю.; Kucheruk, O.
2016Ветеринарно-санітарна експертиза кролятини залежно від породних особливостейСкогутовська, Л. С.; Скогутовская, Л. С.; Scogutovska, L.; Котелевич, В. А.; Kotelevich, V.
2018Ветеринарно-санітарна оцінка якості та безпеки м'яса і м'ясопродуктів в умовах ТОВ «Ритон» ВінницяКотелевич, В. А.; Кotelevych, V.
2019Дослідження хімічного складу м’яса органічних курчатКучерук, М. Д.; Kucheruk, M.
2005Ефективність виробництва яловичиниШуст, П. Д.; Shust, P.; Славов, В. П.; Slavov, V.; Науменко, М. П.; Naumenko, M.
2019Кон’юнктура ринку м’яса в контексті формування продовольчої безпекиДанилюк, Я. О.; Danylyuk, Ya.
2008Морфологічні дослідження внутрішніх органів мишей, яким згодовували молоко та м’ясо від позитивно реагуючих за РІД на лейкоз корівБілик, Р. І.; Билык, Р. И.; Bilyk, R.; Якубчак, О. М.; Yakubchak, О.; Таран, Т. В.; Taran, Т.; Сердюков, Я. К.; Serdioucov, J.
2014Основи переробки продукції тваринництва в домашніх умовахКовальчук, В. І.; Ковальчук, В. И.; Kovalchuk, V.; Славов, В. П.; Slavov, V.; Кривий, М. М.; Кривой, М. Н.; Kryvyi, M.; Кальчук, Л. А.; Kalchuk, L.; Біденко, В. М.; Биденко, В. Н.; Bidenko, V.; Вербельчук, С. П.; Verbelchuk, S.
2023Основні технологічні процеси виробництва м’ясних консервів в умовах ФГ «М’ясний двір Полісся», м. ОвручФурманчук, М. В.; Furmanchuk, M.
2021Оцінка техніки годівлі службових собак в умовах навчальної лабораторії кінології Поліського національного університетуКоренівська, О. Є.; Korenivska, O.
2021Оцінка техніки годівлі службових собак в умовах навчальної лабораторії кінології Поліського національного університетуМамченко, В. Ю.; Mamchenko, V.; Лавринюк, О. О.; Lavryniuk, O.; Вечорка, В. В.; Vechorka, V.
2020Оцінка технології переробки м’ясної сировини в умовах ТОВ «Лідер Продукт Плюс» Овруцького району Житомирської областіБухлицький, Є. О.; Bukhlytskyi, Ye.
2015Перспективи розвитку скотарства в аграрних формуваннях Житомирської областіМартинюк, Г. П.; Мартынюк, Г. П.; Martynyuk, G.
2023Підвищення ефективності подрібнювача м’ясної сировиниМожарівський, І. В.; Mozharivskyi, I.
2016Порівняльний аналіз якості м’яса кролів залежно від породних особливостейКотелевич, В. А.; Kotelevich, V.; Скогутовська, Л. С.; Скогутовская, Л. С.; Scogutovska, L.
Отображение результатов 1 до 20 из 32
 дальше >

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет