DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >

Просмотр коллекции по группе - По тематике nutritional value

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Ґ Д Е Є Ё Ж З И І Ї Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 1 до 15 из 15
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
2023Agrobiological assessment of green bean varieties by adaptability, productivity, and nitrogen fixationYatsenko, V.; Яценко, В. В.; Poltoretskiy, S.; Полторецький, С. П.; Yatsenko, N.; Яценко, Н. В.; Poltoretska, N.; Полторецька, Н. М.; Mazur, O.; Мазур, О. В.
2024Ecological plasticity, stability, and nitrogen-fixing capacity of edible bean cultivars in the Forest-Steppe of UkraineYatsenko, V.; Яценко, В.; Sichkar, A.; Січкар, А.; Rogalskyi, S.; Рогальський, С.; Vyshnevska, L.; Вишневська, Л.; Kostiyuk, M.; Костюк, М.
2023Research of quality indicators of different types of wholegrain flourPismennyi, O.; Письменний, О. В.; Nikonchuk, N.; Нікончук, Н. В.; Shevchuk, N.; Шевчук, Н. П.; Petrova, O.; Петрова, О. І.; Sydoryka, I.; Сидорика, І. М.
2023Аналіз технології виробництва солодковершкового масла в умовах ДП «Староконстянтинівський молочний завод», м. ЖитомирШатківська, С. С.; Shatkivska, S.
2020Вплив густоти рослин на врожайність зерна бобів кормовихБрузда, Л. П.; Bruzda, L.
2024Мікроелементний склад організму річкового рака – перспективного об'єкту аквакультури в біохімічних умовах р. ТетерівКальчук, В. І.; Kalchuk, V.
2023Морфологічні особливості блакитної тиляпії при інтенсивному вирощуванніПилипчук, О. В.; Pylypchuk, O.
2023Особливості ефективності використання люпину і сорго в комбікормах для молоді осетрових і коропаСтороженко, А. І.; Storozhenko, A. I.
2023Особливості утримання та вирощування осетрових риб ставовим методомЩенявський, Р. Д.; Shchenyavskyi, R.
2023Оцінка безпечності та якості вершкового масла в умовах ТОВ «Шумський маслозавод» Тернопільської областіКуба, Б. В.; Kuba, B.
2022Оцінка показників безпечності та якості молокаРуденко, І. Ю.; Rudenko, I.
2023Оцінка технології виробництва копчених сирів в умовах ДП «Старокостянтинівський молочний завод», м. ЖитомирФедорчук, С. Ю.; Fedorchuk, S.
2020Сучасні методи аналізу та корекції раціонів для корів високопродуктивних стадБорщенко, В. В.; Borshchenko, V.; Кучер, Д. М.; Kucher, D.; Кочук-Ященко, О. А.; Kochuk-Yashchenko, O.; Мамченко, В. Ю.; Mamchenko, V.; Лавринюк, О. О.; Lavryniuk, O.
2020Технологія виробництва та формування якості спреду «Оригінальний» ТОВ «Андрушівський МСЗ» м. Андрушівка Житомирської областіДанилюк, І. О.; Danyliuk, І.
2008Ферментні препарати в раціонах курей-несучокГарбажій, К. С.; Гарбажий, К. С.; Garbazhiy, K.; Карунський, О. Й.; Карунский, О. Й.; Karunsky, O.
Отображение результатов 1 до 15 из 15

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет