|
Institutional Repository of Polissia National University >
Просмотр коллекции по группе - По тематике quality
Отображение результатов 1 до 20 из 162
Дата публикации | Название | Автор(ы) | 2017 | Caryopsides injury and drying modes while seed preparing | Derevjnko, D.; Дерев'янко, Д. А.; Деревянко, Д. А.; Sukmaniuk, E.; Сукманюк, О. М.; Сукманюк, Е. Н.; Derevjnko, O.; Дерев'янко, О. Д.; Деревянко, А. Д. |
2024 | Effect of an ultra-high frequency electromagnetic field on the physical properties of spelt grain | Osokina, N.; Осокіна, Н. М.; Kostetska, K.; Костецька, К. В.; Herasymchuk, O.; Герасимчук, О. П.; Podpriatov, H.; Подпрятов, Г. І.; Piddubnyi, V.; Піддубний, В. А. |
2020 | Агроекологічна оцінка вирощування озимого часнику в умовах Житомирського Полісся | Паламарчук, Д. Д.; Palamarchuk, D. |
2018 | Адаптація підприємств молокопродуктового підкомплексу України до міжнародних стандартів якості та безпечності харчової продукції: нормативно-правові та статистичні аспекти | Микитюк, В. М.; Mykytiuk, V.; Чугаєвська, С. В.; Chuhaievska, S.; Чугаевская, С. В. |
2019 | Актуальні проблеми якості та безпечності харчових продуктів в контексті забезпечення продовольчої безпеки в Житомирському регіоні | Котелевич, В. А.; Кotelevych, V. |
2021 | Аналіз росту деревних порід в умовах вологого сугруду Новозаводського лісництва ДП «Житомирське ЛГ» | Павловський, О. О.; Pavlovsky, O. |
2021 | Аналіз росту дуба звичайного в умовах ДП «Попільнянське ЛГ» | Белянцев, А. В.; Belyantsev, A. |
2021 | Аналіз споживчих властивостей та оцінка якості морозива ТМ «Рудь» АТ Житомирський маслозавод | Атаманчук, М. М.; Atamanchuk, M. |
2017 | Аналіз технологій виробництва перги | П’ясківський, В. М.; Пясковский, В. М.; Pyaskovsky, V.; Вербельчук, С. П.; Verbelchuk, S.; Вербельчук, Т. В.; Verbelchuk, T. |
2023 | Аналіз технології виробництва плавленого сиру в умовах ДП «Старокостянтинівський молочний завод» м. Житомир | Шиманська, К. Р.; Shymanska, K. |
2023 | Аналіз технології виробництва солодковершкового масла в умовах ДП «Староконстянтинівський молочний завод», м. Житомир | Шатківська, С. С.; Shatkivska, S. |
2023 | Аналіз якості м'ясної сировини при виробництві напівфабрикатів в умовах ПМП «Алекс» Житомирської області | Мартинюк, О. А.; Martyniuk, O. |
2021 | Бактерицидні властивості меду, виробленого на Житомирському Поліссі | Радчук, І. Р.; Radchuk, I. |
2013 | Біологічний метод – ефективний напрям захисту проса від хвороб в органічному виробництві | Ключевич, М. М.; Kluchevich, M.; Столяр, С. Г.; Stolar, S. |
2013 | Вдосконалення пневмосепарування в зерноочисній машині та його вплив на травмування і якість насіння | Дерев'янко, Д. А.; Derevynko, D.; Деревянко, Д. А.; Тарасенко, О. П.; Tarasenko, O.; Оробінський, В. І.; Orobinskiy, V.; Оробинский, В. И. |
2022 | Ветеринарно-санітарна експертиза і ветсаноцінка продуктів забою великої рогатої худоби в умовах ТОВ «Житомирський м'ясокомбінат» | Струбчевська, В. С.; Strubchevska, V. |
2017 | Ветеринарно-санітарна оцінка якості та безпеки харчових продуктів у Житомирському регіоні | Котелевич, В. А.; Kotelevich, V. |
2023 | Вирощування нових сортів озимого часнику в умовах Житомирського Полісся | Ященко, Ю. А.; Yahenko, Yu. |
2013 | Влияние технологии очистки меда на его качество | Лисогурская, Д. В.; Lisogurska, D.; Лісогурська, Д. В.; Фурман, С. В.; Furman, S.; Омелькович, С. П.; Omelkovich, S. |
2020 | Вплив біологічних препаратів на урожайність і якість зерна проса посівного в умовах навчально-дослідного поля | Талько, Д. О.; Talko, D. |
Отображение результатов 1 до 20 из 162
|