DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >

Просмотр коллекции по группе - По тематике quality

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Ґ Д Е Є Ё Ж З И І Ї Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 1 до 20 из 162
 дальше >
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
2017Caryopsides injury and drying modes while seed preparingDerevjnko, D.; Дерев'янко, Д. А.; Деревянко, Д. А.; Sukmaniuk, E.; Сукманюк, О. М.; Сукманюк, Е. Н.; Derevjnko, O.; Дерев'янко, О. Д.; Деревянко, А. Д.
2024Effect of an ultra-high frequency electromagnetic field on the physical properties of spelt grainOsokina, N.; Осокіна, Н. М.; Kostetska, K.; Костецька, К. В.; Herasymchuk, O.; Герасимчук, О. П.; Podpriatov, H.; Подпрятов, Г. І.; Piddubnyi, V.; Піддубний, В. А.
2020Агроекологічна оцінка вирощування озимого часнику в умовах Житомирського ПоліссяПаламарчук, Д. Д.; Palamarchuk, D.
2018Адаптація підприємств молокопродуктового підкомплексу України до міжнародних стандартів якості та безпечності харчової продукції: нормативно-правові та статистичні аспектиМикитюк, В. М.; Mykytiuk, V.; Чугаєвська, С. В.; Chuhaievska, S.; Чугаевская, С. В.
2019Актуальні проблеми якості та безпечності харчових продуктів в контексті забезпечення продовольчої безпеки в Житомирському регіоніКотелевич, В. А.; Кotelevych, V.
2021Аналіз росту деревних порід в умовах вологого сугруду Новозаводського лісництва ДП «Житомирське ЛГ»Павловський, О. О.; Pavlovsky, O.
2021Аналіз росту дуба звичайного в умовах ДП «Попільнянське ЛГ»Белянцев, А. В.; Belyantsev, A.
2021Аналіз споживчих властивостей та оцінка якості морозива ТМ «Рудь» АТ Житомирський маслозаводАтаманчук, М. М.; Atamanchuk, M.
2017Аналіз технологій виробництва пергиП’ясківський, В. М.; Пясковский, В. М.; Pyaskovsky, V.; Вербельчук, С. П.; Verbelchuk, S.; Вербельчук, Т. В.; Verbelchuk, T.
2023Аналіз технології виробництва плавленого сиру в умовах ДП «Старокостянтинівський молочний завод» м. ЖитомирШиманська, К. Р.; Shymanska, K.
2023Аналіз технології виробництва солодковершкового масла в умовах ДП «Староконстянтинівський молочний завод», м. ЖитомирШатківська, С. С.; Shatkivska, S.
2023Аналіз якості м'ясної сировини при виробництві напівфабрикатів в умовах ПМП «Алекс» Житомирської областіМартинюк, О. А.; Martyniuk, O.
2021Бактерицидні властивості меду, виробленого на Житомирському ПоліссіРадчук, І. Р.; Radchuk, I.
2013Біологічний метод – ефективний напрям захисту проса від хвороб в органічному виробництвіКлючевич, М. М.; Kluchevich, M.; Столяр, С. Г.; Stolar, S.
2013Вдосконалення пневмосепарування в зерноочисній машині та його вплив на травмування і якість насінняДерев'янко, Д. А.; Derevynko, D.; Деревянко, Д. А.; Тарасенко, О. П.; Tarasenko, O.; Оробінський, В. І.; Orobinskiy, V.; Оробинский, В. И.
2022Ветеринарно-санітарна експертиза і ветсаноцінка продуктів забою великої рогатої худоби в умовах ТОВ «Житомирський м'ясокомбінат»Струбчевська, В. С.; Strubchevska, V.
2017Ветеринарно-санітарна оцінка якості та безпеки харчових продуктів у Житомирському регіоніКотелевич, В. А.; Kotelevich, V.
2023Вирощування нових сортів озимого часнику в умовах Житомирського ПоліссяЯщенко, Ю. А.; Yahenko, Yu.
2013Влияние технологии очистки меда на его качествоЛисогурская, Д. В.; Lisogurska, D.; Лісогурська, Д. В.; Фурман, С. В.; Furman, S.; Омелькович, С. П.; Omelkovich, S.
2020Вплив біологічних препаратів на урожайність і якість зерна проса посівного в умовах навчально-дослідного поляТалько, Д. О.; Talko, D.
Отображение результатов 1 до 20 из 162
 дальше >

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет