DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >

Просмотр коллекции по группе - По тематике харчові добавки

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Ґ Д Е Є Ё Ж З И І Ї Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 1 до 8 из 8
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
2023Аналіз технології виробництва плавленого сиру в умовах ДП «Старокостянтинівський молочний завод» м. ЖитомирШиманська, К. Р.; Shymanska, K.
2019Використання загущувачів у харчовій промисловостіКалина, В. С.; Kalyna, V.; Лупко, К. О.; Lupko, K.
2019Використання харчових добавок при виробництві органічних харчових продуктівКальчук, Л. А.; Kalchuk, L.; Дідух, М. І.; Didukh, M.; Біденко, В. М.; Bidenko, V.; Трохименко, В. З.; Trohymenko, V.; Степаненко, В. М.; Stepanenko, V.
2019Застосування стевії, цикорію та топінамбуру у дієтичному харчуванні хворих на діабетКалина, В. С.; Kalyna, V.; Єфимов, О. О.; Yefymov, O.
2010Основи харчування. Теорія та практичні застосуванняВласенко, Т. В.; Vlasenko, T.; Грибан, Г. П.; Griban, G.; Грибан, Н. Г.; Griban, N.; Денисовець, А. П.; Денисовец, А. П.; Denysovets, A.; Дзензелюк, Д. О.; Дзензелюк, Д. А.; Dzenzeluk, D.; Єловець, О. І.; Еловец, А. И.; Elovets, O.; Зорнік, В. Р.; Зорник, В. Р.; Zornik, V.; Канділов, І. Ю.; Кандилов, И. Ю.; Kandilov, I.; Москаленко, О. А.; Москаленко, А. А.; Moskalenko, O.; Ободзінська, О. В.; Ободзинская, О. В.; Obodzinska, O.; Опанасюк, Ф. Г.; Opanasyuk, F.; Пантус, О. О.; Пантус, Е. А.; Pantus, O.; Пилипчук, П. Б.; Pilipchuk, P.; Плотіцин, К. В.; Плотицын, К. В.; Plotitsyn, K.; Сергеєва, Н. Ю.; Сергеева, Н. Ю.; Sergeyeva, N.; Скорий, О. С.; Скорый, О. С.; Skoryi, O.; Сметаннікова, Т. В.; Сметанникова, Т. В.; Smetannikova, T.; Ткаченко, П. П.; Tkachenko, P.
2018Складові екологічної безпеки продукції хлібопекарських підприємствВасільцова, О. В.; Vasiltsova, O.; Васильцова, А. В.
2020Технологія виробництва плавлених сирів та сирних продуктів в умовах ТОВ «Брусилівський маслозавод» Брусилівського району Житомирської областіБабицький, В. В.; Babytskyi, V.
2016Фізіологічна активність харчових добавок груп «В» та «Е», а також їх вплив на гомеостаз людського організмуЛевченко, В. Б.; Levchenko, V.; Шульга, І. В.; Shulga, I.
Отображение результатов 1 до 8 из 8

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет