|
Institutional Repository of Polissia National University >
Просмотр коллекции по группе - По тематике харчові продукти
Отображение результатов 1 до 19 из 19
Дата публикации | Название | Автор(ы) | 1996 | Regularities of 137Cs transfer from food to animals | Slavov, V.; Славов, В. П.; Didukh, M.; Дідух, М. І.; Дидух, Н. И.; Romanchuk, L.; Романчук, Л. Д. |
2019 | Актуальні проблеми продовольчої безпеки харчових продуктів в постчорнобильський період в Рівненський області | Котелевич, В. А.; Kotelevych, V. |
2019 | Актуальні проблеми якості та безпечності харчових продуктів в контексті забезпечення продовольчої безпеки в Житомирському регіоні | Котелевич, В. А.; Кotelevych, V. |
2019 | Актуальність продовольчої безпеки для населення північних районів Житомирської області | Котелевич, В. А.; Кotelevych, V.; Складенко, В. А.; Skladenko, V. |
2024 | Атлас з гігієни тварин та харчових продуктів | Фурман, С. В.; Furman, S.; Лісогурська, Д. В.; Lisohurska, D.; Лісогурська, О. В.; Lisohurska, O.; Лігоміна, І. П.; Ligomina, I.; Ковальчук, Д. І.; Kovalchuk, D. |
2017 | Ветеринарно-санітарна оцінка якості та безпеки харчових продуктів у Житомирському регіоні | Котелевич, В. А.; Kotelevich, V. |
2013 | Використання сої у годівлі дійних корів | Лавринюк, О. О.; Lavrinyuk, O. |
2013 | Відмінність між маркуванням органічної та екологічної продукції | Касянчук, В. В.; Бергілевич, О. М.; Марченко, А. М. |
1998 | Екологічні аспекти виробництва, якості та безпеки продовольчої сировини і харчових продуктів | Котелевич, В. А.; Kotelevich, V.; Федотов, В. С.; Fedotov, V.; Корзун, В. Г.; Korzun, V.; Бондар, М. О.; Bondar, M.; Лисенко, О. М.; Lisenco, O.; Мартенюк, М. В.; Marteniuk, M. |
2018 | Качество продуктов животноводства в Житомирской области | Котелевич, В. А.; Kotelevich, V. |
2019 | Моніторинг радіонуклідного забруднення харчових продуктів власного виробництва на прикладі Овруцького району Житомирської області | Дідух, М. І.; Дидух, М. И.; Didukh, M.; Славов, В. П.; Slavov, V.; Трохименко, В. З.; Trokhymenko, V. |
2018 | Окремі аспекти розвитку органічного виробництва в умовах сьогодення | Федорчук, Т. Ю.; Fedorchuk, T.; Мірзоєва, Т. В.; Mirzoieva, T. |
2014 | Особливості формування доз внутрішнього опромінення мешканців с. Озерськ Рівненської області | Мартенюк, Г. М.; Martenyuk, G.; Дунаєвська, О. Ф. |
2000 | Передумови відтворення аграрія в Україні | Шуткевич, О. В.; Шуткевич, Е. В.; Shutkevych, О. |
2016 | Показники якості та безпечності молока, одержаного в особистих підсобних господарствах населення | Фурман, С. В.; Furman, S.; Лісогурська, Д. В.; Lisogurska, D.; Лігоміна, І. П.; Ligomina, I. |
10-Окт-2011 | Установка для сушіння сипких харчових продуктів рослинного походження | Лось, Л. В.; Los, L.; Кухарець, С. М.; Кухарец, С. Н.; Kukharets, S.; Нездвецька, І. В.; Нездвецкая, И. В.; Nezdvetska, I.; Шубенко, В. О.; Шубенко, В. А.; Shubenko, V. |
2021 | Формування системи публічного управління безпечністю харчового середовища | Стрельченко, В. М; Strelchenko, V. |
2018 | Якість і безпека харчових продуктів в постчорнобильський період у Житомирський області | Котелевич, В. А.; Кotelevych, V. |
2018 | Якість та продовольча безпека тваринницької продукції в Житомирському регіоні | Котелевич, В. А.; Kotelevych, V. |
Отображение результатов 1 до 19 из 19
|