DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >

Просмотр коллекции по группе - По тематике харчові продукти

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Ґ Д Е Є Ё Ж З И І Ї Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 1 до 18 из 18
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
1996Regularities of 137Cs transfer from food to animalsSlavov, V.; Славов, В. П.; Didukh, M.; Дідух, М. І.; Дидух, Н. И.; Romanchuk, L.; Романчук, Л. Д.
2019Актуальні проблеми продовольчої безпеки харчових продуктів в постчорнобильський період в Рівненський областіКотелевич, В. А.; Kotelevych, V.
2019Актуальні проблеми якості та безпечності харчових продуктів в контексті забезпечення продовольчої безпеки в Житомирському регіоніКотелевич, В. А.; Кotelevych, V.
2019Актуальність продовольчої безпеки для населення північних районів Житомирської областіКотелевич, В. А.; Кotelevych, V.; Складенко, В. А.; Skladenko, V.
2017Ветеринарно-санітарна оцінка якості та безпеки харчових продуктів у Житомирському регіоніКотелевич, В. А.; Kotelevich, V.
2013Використання сої у годівлі дійних корівЛавринюк, О. О.; Lavrinyuk, O.
2013Відмінність між маркуванням органічної та екологічної продукціїКасянчук, В. В.; Бергілевич, О. М.; Марченко, А. М.
1998Екологічні аспекти виробництва, якості та безпеки продовольчої сировини і харчових продуктівКотелевич, В. А.; Kotelevich, V.; Федотов, В. С.; Fedotov, V.; Корзун, В. Г.; Korzun, V.; Бондар, М. О.; Bondar, M.; Лисенко, О. М.; Lisenco, O.; Мартенюк, М. В.; Marteniuk, M.
2018Качество продуктов животноводства в Житомирской областиКотелевич, В. А.; Kotelevich, V.
2019Моніторинг радіонуклідного забруднення харчових продуктів власного виробництва на прикладі Овруцького району Житомирської областіДідух, М. І.; Дидух, М. И.; Didukh, M.; Славов, В. П.; Slavov, V.; Трохименко, В. З.; Trokhymenko, V.
2018Окремі аспекти розвитку органічного виробництва в умовах сьогоденняФедорчук, Т. Ю.; Fedorchuk, T.; Мірзоєва, Т. В.; Mirzoieva, T.
2014Особливості формування доз внутрішнього опромінення мешканців с. Озерськ Рівненської областіМартенюк, Г. М.; Martenyuk, G.; Дунаєвська, О. Ф.
2000Передумови відтворення аграрія в УкраїніШуткевич, О. В.; Шуткевич, Е. В.; Shutkevych, О.
2016Показники якості та безпечності молока, одержаного в особистих підсобних господарствах населенняФурман, С. В.; Furman, S.; Лісогурська, Д. В.; Lisogurska, D.; Лігоміна, І. П.; Ligomina, I.
10-Окт-2011Установка для сушіння сипких харчових продуктів рослинного походженняЛось, Л. В.; Los, L.; Кухарець, С. М.; Кухарец, С. Н.; Kukharets, S.; Нездвецька, І. В.; Нездвецкая, И. В.; Nezdvetska, I.; Шубенко, В. О.; Шубенко, В. А.; Shubenko, V.
2021Формування системи публічного управління безпечністю харчового середовищаСтрельченко, В. М; Strelchenko, V.
2018Якість і безпека харчових продуктів в постчорнобильський період у Житомирський областіКотелевич, В. А.; Кotelevych, V.
2018Якість та продовольча безпека тваринницької продукції в Житомирському регіоніКотелевич, В. А.; Kotelevych, V.
Отображение результатов 1 до 18 из 18

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет