|
Institutional Repository of Polissia National University >
Просмотр коллекции по группе - По тематике safety
Отображение результатов 5 до 24 из 55
Дата публикации | Название | Автор(ы) | 2021 | Безпечність та якість меду натурального | Сірик, Ж. С.; Sirik, Zh. |
2013 | Біологічний метод – ефективний напрям захисту проса від хвороб в органічному виробництві | Ключевич, М. М.; Kluchevich, M.; Столяр, С. Г.; Stolar, S. |
2022 | Ветеринарно-санітарна експертиза і ветсаноцінка продуктів забою великої рогатої худоби в умовах ТОВ «Житомирський м'ясокомбінат» | Струбчевська, В. С.; Strubchevska, V. |
2018 | Ветеринарно-санітарна оцінка якості та безпеки м'яса і м'ясопродуктів в умовах ТОВ «Ритон» Вінниця | Котелевич, В. А.; Кotelevych, V. |
2017 | Ветеринарно-санітарна оцінка якості та безпеки харчових продуктів у Житомирському регіоні | Котелевич, В. А.; Kotelevich, V. |
2018 | Вплив способу висушування бджолиного обніжжя на його якість та безпечність | Лісогурська, Д. В.; Лисогурская, Д. В.; Lisohurska, D.; Фурман, С. В.; Furman, S.; Ковальчук, І. В.; Ковальчук, И. В.; Kovalchuk, I.; Кураченко, Н. М.; Кураченко, Н. Н.; Kurachenko, N.; Дорохов, В. І.; Дорохов, В. И.; Dorohov, V. |
2020 | Дослідження складу і якості молока та його використання у виробництві молочних продуктів в умовах АТ «Житомирський маслозавод» | Майстренко, А. В.; Maistrenko, A. |
2020 | Дослідження якості сирого молока із господарств різної форми власності | Ковальчук, Т. І.; Ковальчук, Т. И.; Kovalchuk, T.; Дідух, М. І.; Дидух, Н. И.; Didukh, M.; Трохименко, В. З.; Trokhymenko, V. |
2023 | Ефективність очистки стічних вод на ТОВ «Андрушівський маслосирзавод» | Горкун, С. О.; Gorkun, S. |
2020 | Залежність відтворювальних якостей свиноматок від тривалості підсисного періоду, варіанту поєднання порід в різні пори року | Швачка, Р. П.; Shvachka, R.; Повод, М. Г.; Повод, Н. Г.; Povod, M.; Андрійчук, В. Ф.; Андрийчук, В. Ф.; Andriychuk, V. |
2023 | Інноваційні технології процесу забою та первинної обробки туш в умовах ТОВ «Еком'ясо Полісся» Житомирської області | Кисленко, Я. В.; Kislenko, Y. |
2018 | Качество продуктов животноводства в Житомирской области | Котелевич, В. А.; Kotelevich, V. |
2022 | Контроль якості та безпечності молока в умовах ТОВ «Галіївський маслозавод» | Євтушенко, А. А.; Yevtushenko, A. |
2023 | Крафтова технологія виробництва сирокопчених ковбас в ТОВ «Органік м’ясо», м. Баранівка | Клосовський, Р. В.; Klosovsky, R. |
2023 | Моніторинг якості та безпечності м’ясних продуктів в умовах Шепетівської міжрайонної державної лабораторії Держпродспоживслужби | Биковський, Б. Ю.; Bykovskyi, B. |
2023 | Моніторинг якості та безпечності молочних продуктів в умовах Шепетівської міжрайонної державної лабораторії Держпродспоживслужби | Биковська, Д. В.; Bykovska, D. |
2020 | Напрямки поліпшення поживних властивостей і якості варених ковбас в умовах ТОВ Терещенко А. Г. «Ковбаси Черняхова» | Мишук, Р. Ю.; Myshuk, R. |
2018 | Неконтрольоване поширення ГМО – загроза бджолі | П’ясківський, В. М.; Пясковский, В. М.; Pyaskovsky, V.; Вербельчук, Т. В.; Verbelchuk, Т.; Вербельчук, С. П.; Verbelchuk, S. |
2018 | Новые вызовы незаразных болезней пчел | Пясковский, В. М.; П’ясківський, В. М.; Pyaskovsky, V.; Вербельчук, Т. В.; Verbelchuk, Т.; Вербельчук, С. П.; Verbelchuk, S. |
2020 | Організаційні основи забезпечення якості і безпечності продукції Рихальського заводу сухого молока | П’ятак, В. С.; Piatak, V. |
Отображение результатов 5 до 24 из 55
|