DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >

Просмотр коллекции по группе - По тематике quality

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Ґ Д Е Є Ё Ж З И І Ї Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 40 до 59 из 163
< назад   дальше >
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
2023Державна політика в сфері продовольчої безпекиБолейко, Є. В.; Boleyko, Ye.
2023Державна політика розвитку професійної діяльності працівників сфери охорони здоров’яСимон, Д. Г.; Symon, D.
2021Дослідження асортименту та оцінка якості вершкового масла ТМ «Молочний фермер» ТОВ «Баранівський молокозавод» Житомирської областіВолотовський, О. С.; Volotovskyi, O.
2020Дослідження складу і якості молока та його використання у виробництві молочних продуктів в умовах АТ «Житомирський маслозавод»Майстренко, А. В.; Maistrenko, A.
2020Дослідження якості сирого молока із господарств різної форми власностіКовальчук, Т. І.; Ковальчук, Т. И.; Kovalchuk, T.; Дідух, М. І.; Дидух, Н. И.; Didukh, M.; Трохименко, В. З.; Trokhymenko, V.
2020Екологічна оцінка технології вирощування томату в перехідній зоні Житомирського ПоліссяФекете, Л. М.; Fekete, L.
2023Екологічний вплив КП «Баранівка міськводоканал» на довкілляМлинарчук, Г. О.; Mlynarchuk, G.
2023Ендоекологічна оцінка якості овочевої продукціїЗіміна, О. С.; Zimina, O.
2017Загрози та вимоги часу до безпеки продуктів бджільництваП’ясківський, В. М.; Пясковский, В. М.; Pyaskovsky, V.; Вербельчук, Т. В.; Verbelchuk, T.; Вербельчук, С. П.; Verbelchuk, S.
2021Зростання якості м’ясопродукції в контексті формування продовольчої безпеки УкраїниЧаюн, В. М.; Chaiun, V.
2023Інноваційні технології процесу забою та первинної обробки туш в умовах ТОВ «Еком'ясо Полісся» Житомирської областіКисленко, Я. В.; Kislenko, Y.
2021Інформаційна підсистема контролю якості продукції металургійного комбінатуКлименко, Ю. О.; Klymenko, Y.
2018Качество продуктов животноводства в Житомирской областиКотелевич, В. А.; Kotelevich, V.
2012Конкурентні переваги галузі скотарства у контексті вимог СОТМикитюк, В. М.; Mykytyuk, V.
2022Контроль якості та безпечності молока в умовах ТОВ «Галіївський маслозавод»Євтушенко, А. А.; Yevtushenko, A.
2023Крафтова технологія виробництва сирокопчених ковбас в ТОВ «Органік м’ясо», м. БаранівкаКлосовський, Р. В.; Klosovsky, R.
2023Лежкість та якість капусти білоголової пізньої залежно від елементів технології вирощуванняСухоребра, О. А.; Sukhorebra, O.
2021Лісівнича оцінка насаджень основних лісотвірних порід ДП «Шепетівське ЛГ»Дроздюк, О. Ю.; Drozdyuk, O.
2023Моніторинг якості та безпечності м’ясних продуктів в умовах Шепетівської міжрайонної державної лабораторії ДержпродспоживслужбиБиковський, Б. Ю.; Bykovskyi, B.
2023Моніторинг якості та безпечності молочних продуктів в умовах Шепетівської міжрайонної державної лабораторії ДержпродспоживслужбиБиковська, Д. В.; Bykovska, D.
Отображение результатов 40 до 59 из 163
< назад   дальше >

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет