|
Institutional Repository of Polissia National University >
Просмотр коллекции по группе - По тематике quality
Отображение результатов 40 до 59 из 163
Дата публикации | Название | Автор(ы) | 2023 | Державна політика в сфері продовольчої безпеки | Болейко, Є. В.; Boleyko, Ye. |
2023 | Державна політика розвитку професійної діяльності працівників сфери охорони здоров’я | Симон, Д. Г.; Symon, D. |
2021 | Дослідження асортименту та оцінка якості вершкового масла ТМ «Молочний фермер» ТОВ «Баранівський молокозавод» Житомирської області | Волотовський, О. С.; Volotovskyi, O. |
2020 | Дослідження складу і якості молока та його використання у виробництві молочних продуктів в умовах АТ «Житомирський маслозавод» | Майстренко, А. В.; Maistrenko, A. |
2020 | Дослідження якості сирого молока із господарств різної форми власності | Ковальчук, Т. І.; Ковальчук, Т. И.; Kovalchuk, T.; Дідух, М. І.; Дидух, Н. И.; Didukh, M.; Трохименко, В. З.; Trokhymenko, V. |
2020 | Екологічна оцінка технології вирощування томату в перехідній зоні Житомирського Полісся | Фекете, Л. М.; Fekete, L. |
2023 | Екологічний вплив КП «Баранівка міськводоканал» на довкілля | Млинарчук, Г. О.; Mlynarchuk, G. |
2023 | Ендоекологічна оцінка якості овочевої продукції | Зіміна, О. С.; Zimina, O. |
2017 | Загрози та вимоги часу до безпеки продуктів бджільництва | П’ясківський, В. М.; Пясковский, В. М.; Pyaskovsky, V.; Вербельчук, Т. В.; Verbelchuk, T.; Вербельчук, С. П.; Verbelchuk, S. |
2021 | Зростання якості м’ясопродукції в контексті формування продовольчої безпеки України | Чаюн, В. М.; Chaiun, V. |
2023 | Інноваційні технології процесу забою та первинної обробки туш в умовах ТОВ «Еком'ясо Полісся» Житомирської області | Кисленко, Я. В.; Kislenko, Y. |
2021 | Інформаційна підсистема контролю якості продукції металургійного комбінату | Клименко, Ю. О.; Klymenko, Y. |
2018 | Качество продуктов животноводства в Житомирской области | Котелевич, В. А.; Kotelevich, V. |
2012 | Конкурентні переваги галузі скотарства у контексті вимог СОТ | Микитюк, В. М.; Mykytyuk, V. |
2022 | Контроль якості та безпечності молока в умовах ТОВ «Галіївський маслозавод» | Євтушенко, А. А.; Yevtushenko, A. |
2023 | Крафтова технологія виробництва сирокопчених ковбас в ТОВ «Органік м’ясо», м. Баранівка | Клосовський, Р. В.; Klosovsky, R. |
2023 | Лежкість та якість капусти білоголової пізньої залежно від елементів технології вирощування | Сухоребра, О. А.; Sukhorebra, O. |
2021 | Лісівнича оцінка насаджень основних лісотвірних порід ДП «Шепетівське ЛГ» | Дроздюк, О. Ю.; Drozdyuk, O. |
2023 | Моніторинг якості та безпечності м’ясних продуктів в умовах Шепетівської міжрайонної державної лабораторії Держпродспоживслужби | Биковський, Б. Ю.; Bykovskyi, B. |
2023 | Моніторинг якості та безпечності молочних продуктів в умовах Шепетівської міжрайонної державної лабораторії Держпродспоживслужби | Биковська, Д. В.; Bykovska, D. |
Отображение результатов 40 до 59 из 163
|