|
Institutional Repository of Polissia National University >
Просмотр коллекции по группе - По тематике safety
Отображение результатов 35 до 54 из 55
Дата публикации | Название | Автор(ы) | 2009 | Розвиток зовнішньоторговельних перспектив агропродовольчої сфери України в сучасному глобалізованому світі | Скидан, О. В.; Skydan, O.; Ковальчук, О. Д.; Kovalchuk, O. |
2020 | Система управління безпекою продуктів харчування (НАССР) в умовах ТОВ «Еком’ясо Полісся» | Трохименко, В. З.; Trokhymenko, V.; Дідух, М. І.; Дидух, Н. И.; Didukh, M.; Ковальчук, Т. І.; Ковальчук, Т. И.; Kovalchuk, T.; Захарін, В. В.; Захарин, В. В.; Zakharin, V.; Безверха, Л. М.; Безверха, Л. Н.; Bezverkha, L. |
2018 | Современные вызовы с химическими токсикозами пчел | Пясковский, В. М.; П’ясківський, В. М.; Pyaskovsky, V.; Вербельчук, Т. В.; Verbelchuk, Т.; Вербельчук, С. П.; Verbelchuk, S.; Кривой, М. Н.; Кривий, М. М.; Kryvyi, М. |
2022 | Статеві особливості відчуття безпеки/небезпеки в умовах повномасштабної війни Росії в Україні | Кашапова, Д. І.; Kashapova, D. |
2022 | Технологічна оцінка якості м’ясної продукції за різних способів оглушення тварин в умовах ФОП «Якімець В. І.» | Васяк, В. Ю.; Vasiak, V. |
2021 | Технологічні особливості виробництва солодковершкового масла та спреду в умовах ТОВ «Еней» Житомирської області | Суярова, Д. В.; Suiarova, D. |
2023 | Технологічні особливості забою сільськогосподарських тварин в умовах ТОВ «Еком’ясо Полісся» Житомирської області | Чернюк, Д. О.; Cherniuk, D. |
2023 | Технологічні особливості забою халяльних тварин в умовах ТОВ «Еком’ясо Полісся» Житомирського району | Матвійчук, Д. І.; Matviichuk, D. |
2021 | Технологія виробництва згущеного молока в умовах ДП «Ружин-молоко» | Олійник, Л. Л.; Oliinyk, L. |
2021 | Технологія виробництва питного молока в умовах АТ «Житомирський маслозавод» | Федорчук, Н. А.; Fedorchuck, N. |
2020 | Технологія виробництва плавлених сирів та сирних продуктів в умовах ТОВ «Брусилівський маслозавод» Брусилівського району Житомирської області | Бабицький, В. В.; Babytskyi, V. |
2021 | Технологія відтворення свиней в умовах ТОВ «Тернопільський бекон» | Коломис, К. М.; Kolomis, K. |
2018 | Трансгени та їх вплив на біологічні об’єкти | Вербельчук, Т. В.; Verbelchuk, Т.; П’ясківський, В. М.; Пясковский, В. М.; Pyaskovsky, V.; Вербельчук, С. П.; Verbelchuk, S. |
2021 | Формування системи публічного управління безпечністю харчового середовища | Стрельченко, В. М; Strelchenko, V. |
2014 | Формування складу води, що використовується для напування тварин у господарствах західної біогеохімічної зони України | Соколюк, В. М.; Sokolyuk, V.; Засєкін, Д. А.; Засекин, Д. А.; Zasekin, D. |
2017 | Через WBP (НПП) до підвищення безпечності та експортного потенціалу продукції бджільництва | П’ясківський, В. М.; Пясковский, В. М.; Pyaskovsky, V.; Вербельчук, С. П.; Verbelchuk, S.; Вербельчук, Т. В.; Verbelchuk, Т. |
2019 | Ширше використання бджолами лісового медозбору як альтернатива загрозам ГМО | П’ясківський, В. М.; Pyaskovsky, V.; Вербельчук, Т. В.; Verbelchuk, Т.; Вербельчук, С. П.; Verbelchuk, S. |
2018 | Якість і безпека харчових продуктів в постчорнобильський період у Житомирський області | Котелевич, В. А.; Кotelevych, V. |
2018 | Якість соняшникового меду, отриманого в умовах радіоактивно забруднених агроландшафтів Полісся | Діхтяр, О. О.; Дихтяр, Е. А.; Dikhtiar, O. |
2018 | Якість та безпека м'яса і м'ясних продуктів | Котелевич, В. А.; Кotelevych, V. |
Отображение результатов 35 до 54 из 55
|