DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >

Просмотр коллекции по группе - По тематике м’ясна сировина

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Ґ Д Е Є Ё Ж З И І Ї Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 1 до 6 из 6
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
2023Моніторинг якості та безпечності м’ясних продуктів в умовах Шепетівської міжрайонної державної лабораторії ДержпродспоживслужбиБиковський, Б. Ю.; Bykovskyi, B.
2021Оцінка контролю якості та безпечності м'ясної сировини в умовах ПП «Якімець В.І.» Житомирської областіСупрун, П. С.; Suprun, P.
2022Технологічна оцінка якості м’ясної продукції за різних способів оглушення тварин в умовах ФОП «Якімець В. І.»Васяк, В. Ю.; Vasiak, V.
2023Технологічні особливості забою сільськогосподарських тварин в умовах ТОВ «Еком’ясо Полісся» Житомирської областіЧернюк, Д. О.; Cherniuk, D.
2023Технологічні особливості забою халяльних тварин в умовах ТОВ «Еком’ясо Полісся» Житомирського районуМатвійчук, Д. І.; Matviichuk, D.
2016Технологія виробництва варених ковбас в умовах ТОВ ВТФ «Мар’ян» м. ЖитомирВербельчук, Т. В.; Verbelchuk, T.; Кошлань, Ю. О.; Koshlan, Yu.
Отображение результатов 1 до 6 из 6

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет