Institutional Repository of Polissia National University >
Просмотр коллекции по группе - По тематике organoleptic indicators
Отображение результатов 1 до 7 из 7
Дата публикации | Название | Автор(ы) | 2024 | Аналіз технологій виробництва вершкового масла в умовах ТОВ «Андрушівський маслосирзавод» Житомирської області | Голощук, К. В.; Holoshchuk, K. |
2020 | Продуктивність бджолиних сімей, якість та безпечність меду, отриманого в умовах Полісся України | Невмержицький, М. М.; Nevmerzhytsky, М. |
2020 | Технологічні особливості виробництва органічного солодковершкового масла в умовах ТОВ «Органік Мілк» Баранівського району Житомирської області | Гудзенко, І. С.; Hudzenko, I. |
2021 | Технологія виготовлення варених ковбас в умовах ТОВ «М'ясовита» Житомирської області | Сорока, А. С.; Soroka, A. |
2023 | Технологія виготовлення сардельок вищого ґатунку «Екстра» в умовах ТОВ «Житомирський м’ясокомбінат», м. Житомир | Грищук, К. С.; Hryshchuk, K. |
2021 | Технологія виробництва згущеного молока в умовах ДП «Ружин-молоко» | Олійник, Л. Л.; Oliinyk, L. |
2024 | Технологія виробництва спреду «Фермерський» та оцінка його якості в умовах ДП «Старокостянтинівський молочний завод» | Мошківський, Б. А.; Moshkivskyi, B. |
Отображение результатов 1 до 7 из 7
|