DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >

Просмотр коллекции по группе - По тематике quality

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Ґ Д Е Є Ё Ж З И І Ї Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 106 до 125 из 163
< назад   дальше >
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
2016Санітарно-гігієнічна оцінка води на прикладі однієї з тваринницьких ферм НУБіП УкраїниСоколюк, В. М.; Sokolyuk, V.; Засєкін, Д. А.; Засекин, Д. А.; Zasekin, D.
2020Система управління безпекою продуктів харчування (НАССР) в умовах ТОВ «Еком’ясо Полісся»Трохименко, В. З.; Trokhymenko, V.; Дідух, М. І.; Дидух, Н. И.; Didukh, M.; Ковальчук, Т. І.; Ковальчук, Т. И.; Kovalchuk, T.; Захарін, В. В.; Захарин, В. В.; Zakharin, V.; Безверха, Л. М.; Безверха, Л. Н.; Bezverkha, L.
2022Система управління якістю продукції на підприємстві в умовах динамічного бізнес-середовищаФамілярський, О. О.; Familyarsky, O.
2018Современные вызовы с химическими токсикозами пчелПясковский, В. М.; П’ясківський, В. М.; Pyaskovsky, V.; Вербельчук, Т. В.; Verbelchuk, Т.; Вербельчук, С. П.; Verbelchuk, S.; Кривой, М. Н.; Кривий, М. М.; Kryvyi, М.
2021Сортова продуктивність пшениці озимої в умовах ЛісостепуЧернуха, М. С.; Chernukha, M.
2023Сортова продуктивність ячменю ярого в умовах ПоліссяЩербатюк, О. С.; Shcherbatiuk, O.
10-Сен-2014Спосіб покращення якості зеленої масиВигера, С. М.; Vigera, S.; Ключевич, М. М.; Kliuchevych, M.; Коваленко, В. П.; Kovalenko, V.
2020Сучасний стан соснових деревостанів ДП «Пулинський лісгосп АПК»Гаврилюк, А. А.; Gavrilyuk, А.
2022Технологічна оцінка якості м’ясної продукції за різних способів оглушення тварин в умовах ФОП «Якімець В. І.»Васяк, В. Ю.; Vasiak, V.
2023Технологічні аспекти виробництва молочних продуктів в умовах ПП «Ізяславмолпродукт» Хмельницької областіГрейман, В. О.; Greiman, V.
2022Технологічні особливості виробництва кисломолочних продуктів в умовах АТ «Житомирський молокозавод» Житомирської областіЛипко, П. М.; Lypko, P.
2020Технологічні особливості виробництва органічного солодковершкового масла в умовах ТОВ «Органік Мілк» Баранівського району Житомирської областіГудзенко, І. С.; Hudzenko, I.
2021Технологічні особливості виробництва солодковершкового масла та спреду в умовах ТОВ «Еней» Житомирської областіСуярова, Д. В.; Suiarova, D.
2023Технологічні особливості забою сільськогосподарських тварин в умовах ТОВ «Еком’ясо Полісся» Житомирської областіЧернюк, Д. О.; Cherniuk, D.
2023Технологічні особливості забою халяльних тварин в умовах ТОВ «Еком’ясо Полісся» Житомирського районуМатвійчук, Д. І.; Matviichuk, D.
2023Технологія виготовлення варених ковбасних виробів в умовах ТОВ «Еком’ясо Полісся» Житомирської областіЗаровний, М. М.; Zarovnyi, M.
2021Технологія виробництва згущеного молока в умовах ДП «Ружин-молоко»Олійник, Л. Л.; Oliinyk, L.
2021Технологія виробництва питного молока в умовах АТ «Житомирський маслозавод»Федорчук, Н. А.; Fedorchuck, N.
2020Технологія виробництва плавлених сирів та сирних продуктів в умовах ТОВ «Брусилівський маслозавод» Брусилівського району Житомирської областіБабицький, В. В.; Babytskyi, V.
2010Технологія виробництва продукції рослинництва. Частина 1Мельник, C. І.; Melnik, S.; Мельник, С. И.; Муляр, О. Д.; Mulyar, O.; Муляр, А. Д.; Кочубей, М. Й.; Kochubey, M.; Кочубей, М. И.; Іванцов, П. Д.; Ivantsov, P.; Иванцов, П. Д.
Отображение результатов 106 до 125 из 163
< назад   дальше >

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет