DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >

Просмотр коллекции по группе - По тематике safety

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Ґ Д Е Є Ё Ж З И І Ї Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 36 до 55 из 55
< назад 
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
2020Система управління безпекою продуктів харчування (НАССР) в умовах ТОВ «Еком’ясо Полісся»Трохименко, В. З.; Trokhymenko, V.; Дідух, М. І.; Дидух, Н. И.; Didukh, M.; Ковальчук, Т. І.; Ковальчук, Т. И.; Kovalchuk, T.; Захарін, В. В.; Захарин, В. В.; Zakharin, V.; Безверха, Л. М.; Безверха, Л. Н.; Bezverkha, L.
2018Современные вызовы с химическими токсикозами пчелПясковский, В. М.; П’ясківський, В. М.; Pyaskovsky, V.; Вербельчук, Т. В.; Verbelchuk, Т.; Вербельчук, С. П.; Verbelchuk, S.; Кривой, М. Н.; Кривий, М. М.; Kryvyi, М.
2022Статеві особливості відчуття безпеки/небезпеки в умовах повномасштабної війни Росії в УкраїніКашапова, Д. І.; Kashapova, D.
2022Технологічна оцінка якості м’ясної продукції за різних способів оглушення тварин в умовах ФОП «Якімець В. І.»Васяк, В. Ю.; Vasiak, V.
2021Технологічні особливості виробництва солодковершкового масла та спреду в умовах ТОВ «Еней» Житомирської областіСуярова, Д. В.; Suiarova, D.
2023Технологічні особливості забою сільськогосподарських тварин в умовах ТОВ «Еком’ясо Полісся» Житомирської областіЧернюк, Д. О.; Cherniuk, D.
2023Технологічні особливості забою халяльних тварин в умовах ТОВ «Еком’ясо Полісся» Житомирського районуМатвійчук, Д. І.; Matviichuk, D.
2021Технологія виробництва згущеного молока в умовах ДП «Ружин-молоко»Олійник, Л. Л.; Oliinyk, L.
2021Технологія виробництва питного молока в умовах АТ «Житомирський маслозавод»Федорчук, Н. А.; Fedorchuck, N.
2020Технологія виробництва плавлених сирів та сирних продуктів в умовах ТОВ «Брусилівський маслозавод» Брусилівського району Житомирської областіБабицький, В. В.; Babytskyi, V.
2021Технологія відтворення свиней в умовах ТОВ «Тернопільський бекон»Коломис, К. М.; Kolomis, K.
2018Трансгени та їх вплив на біологічні об’єктиВербельчук, Т. В.; Verbelchuk, Т.; П’ясківський, В. М.; Пясковский, В. М.; Pyaskovsky, V.; Вербельчук, С. П.; Verbelchuk, S.
2021Формування системи публічного управління безпечністю харчового середовищаСтрельченко, В. М; Strelchenko, V.
2014Формування складу води, що використовується для напування тварин у господарствах західної біогеохімічної зони УкраїниСоколюк, В. М.; Sokolyuk, V.; Засєкін, Д. А.; Засекин, Д. А.; Zasekin, D.
2017Через WBP (НПП) до підвищення безпечності та експортного потенціалу продукції бджільництваП’ясківський, В. М.; Пясковский, В. М.; Pyaskovsky, V.; Вербельчук, С. П.; Verbelchuk, S.; Вербельчук, Т. В.; Verbelchuk, Т.
2019Ширше використання бджолами лісового медозбору як альтернатива загрозам ГМОП’ясківський, В. М.; Pyaskovsky, V.; Вербельчук, Т. В.; Verbelchuk, Т.; Вербельчук, С. П.; Verbelchuk, S.
2018Якість і безпека харчових продуктів в постчорнобильський період у Житомирський областіКотелевич, В. А.; Кotelevych, V.
2018Якість соняшникового меду, отриманого в умовах радіоактивно забруднених агроландшафтів ПоліссяДіхтяр, О. О.; Дихтяр, Е. А.; Dikhtiar, O.
2018Якість та безпека м'яса і м'ясних продуктівКотелевич, В. А.; Кotelevych, V.
2023Якість та безпечність молочної сировини в умовах ТОВ «СП «Митраль» Бучанського району Київської областіСоболєв, А. В.; Soboliev, A.
Отображение результатов 36 до 55 из 55
< назад 

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет