|
Institutional Repository of Polissia National University >
Просмотр коллекции по группе - По тематике харчова промисловість
Отображение результатов 1 до 16 из 16
Дата публикации | Название | Автор(ы) | 2022 | Industry structure of agri-food production and consumer food price index | Mudrak, R.; Мудрак, Р. П.; Lagodiienko, V.; Лагодієнко, В. В.; Kordzaia, N.; Кордзая, Н. Р. |
2021 | Methodological approaches to forecasting bread prices in Ukraine | Lobotska, L.; Лобоцька, Л. Л.; Pavlov, O.; Павлов, О. І.; Didukh, S.; Дідух, С. М.; Samofatova, V.; Самофатова, В. А.; Frum, O.; Фрум, О. Л. |
2010 | Використання маркетингового потенціалу підприємств харчової промисловості | Кравчук, І. А.; Кравчук, И. А.; Kravchuk, I. |
2017 | Використання методу соціологічних досліджень при вивченні попиту на органічну продукцію вітчизняних сільськогосподарських товаровиробників | Лесь, А. В.; Les, A.; Ращенко, А. В.; Rashchenko, A. |
2019 | Виробництво органічних яєць – перспективний бізнес | Шуляр, А. Л.; Shuliar, A. |
2016 | Еко-інновації використання відходів харчової промисловості в контексті досвіду країн членів ЄС | Тимчак, В. С.; Tymchak, V. |
2015 | Еколого-економічна оцінка технологій отримання протеїнового концентрату з колагенмістких відходів харчової промисловості | Плаван, В. П.; Plavan, V.; Паливода, О. М.; Palyvoda, O.; Коляда, М. К.; Kolyada, M. |
2017 | Ефективність інновацій комплексного використання відходів харчової промисловості | Тимчак, В. С.; Тымчак, В. С.; Tymchak, V. |
2020 | Інноваційні технології комплексного використання відходів харчової промисловості | Бондар, Т. Л.; Bondar, T. |
2010 | Логістика підприємств харчової промисловості: основні концепції та системи в умовах ринку | Зінчук, Т. О.; Zinchuk, T.; Глібко, О. П.; Glibko, O. |
2010 | Маркетингові аспекти управління підприємствами харчової промисловості | Кравчук, І. А.; Kravchuk, I.; Кравчук, И. А. |
2014 | Технологічні інновації як чинник ефективного розвитку підприємств харчової галузі | Осовська, Г. В.; Osovska, G.; Фещенко, А. О.; Feshhenko, A. |
2015 | Управління інтелектуальною складовою інноваційного потенціалу при здійсненні технологічних інновацій на підприємствах харчової промисловості | Осовська, Г. В.; Osovska, G.; Фещенко, А. О.; Feshhenko, A. |
2015 | Формування ефективної інноваційної політики на підприємствах харчової промисловості в контексті реалізації технологічних інновацій | Осовська, Г. В.; Osovska, G.; Фещенко, А. О.; Feshenko, A. |
2015 | Формування інноваційного менеджменту підприємства на основі синергетичної взаємодії технологічних інновацій з ресурсною, організаційно-управлінською та маркетинговою складовими бізнесу | Осовська, Г. В.; Osovska, G.; Фещенко, А. О.; Feshhenko, A. |
2019 | Щодо економічної доцільності ГМО-посівів | Веремій, Я. С.; Veremii, Ya.; Мірзоєва, Т. В.; Mirzoieva, T. |
Отображение результатов 1 до 16 из 16
|