DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >

Просмотр коллекции по группе - По тематике beef

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Ґ Д Е Є Ё Ж З И І Ї Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 1 до 20 из 23
 дальше >
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
2023Growth energy and quality of beef from bulls of Maine-Anjou, Chianina, and Santa Gertrudis breeds grown in UkraineKozyr, V.; Козир, В. С.; Mykytiuk, V.; Микитюк, В. В.; Кalinichenko, O.; Калиниченко, О. О.; Pryshedko, V.; Пришедько, В. М.; Begma, N.; Бегма, Н. А.
2024Status and prospects of beef and veal production in Ukraine in the context of international economic integrationNechyporenko, O.; Нечипоренко, О. М.; Kryvenko, N.; Кривенко, Н. В.; Liudvenko, D.; Людвенко, Д. В.; Rud, V.; Рудь, В. П.; Nosenko, Yu.; Носенко, Ю. М.
2024Аналіз технології виробництва яловичини в умовах ПП «Галекс-Агро» Житомирської областіМаліцька, Т. В.; Malytska, T.
2024Аналіз якості та технології переробки м’ясо-сировини в умовах ТОВ «Еком’ясо Полісся» Житомирської областіСтепарук, О. В.; Steparuk, O.
2015Ефективність використання силосів на основі пелюшки і люпину в годівлі бугайцівСтепаненко, В. М.; Stepanenko, V.
2005Ефективність виробництва яловичиниШуст, П. Д.; Shust, P.; Славов, В. П.; Slavov, V.; Науменко, М. П.; Naumenko, M.
2000Заходи щодо підвищення ефективності виробництва екологічно чистого м’яса великої рогатої худобиПаламарчук, Т. М.; Паламарчук, Т. Н.; Palamarchuk, T.
1998Збільшення виробництва екологічно чистої яловичини – один з резервів поліпшення продовольства в УкраїніПаламарчук, Т. М.; Palamarchuk, T.; Паламарчук, Т. Н.; Славов, В. П.; Slavov, V.; Микитюк, В. М.; Mykytiuk, V.
1999Зниження собівартості виробництва яловичини – основа зростання її пропозиціїКовальчук, О. Д.; Kovalchuk, O.
2014М’ясне скотарство України в умовах глобалізаційних трансформаційКовальчук, О. Д.; Kovalchuk, O.
2013Обоснование объектов управления эффективностью производителей продукции скотоводства в Житомирском регионеВасиленко, С. В.; Vasylenko, S.
2014Основи переробки продукції тваринництва в домашніх умовахКовальчук, В. І.; Ковальчук, В. И.; Kovalchuk, V.; Славов, В. П.; Slavov, V.; Кривий, М. М.; Кривой, М. Н.; Kryvyi, M.; Кальчук, Л. А.; Kalchuk, L.; Біденко, В. М.; Биденко, В. Н.; Bidenko, V.; Вербельчук, С. П.; Verbelchuk, S.
2016Основи технології виробництва яловичини на промисловій основіТкачук, В. П.; Tkachuk, V.; Табалюк, Я. В.; Tabalyuk, Y.
2020Оцінка технології виробництва яловичини та продуктивних ознак худоби породи шароле в умовах СТОВ «Раківщинське» Овруцького району Житомирської областіХмільовський, В. О.; Khmilovsky, V.
2021Оцінка технологічно-селекційних аспектів виробництва продукції скотарства в умовах ФГ «Мілка-Гуничі» Житомирської областіСтовбун, В. С.; Stovbun, V.
1999Регіональні особливості ринку яловичиниДудяк, Р.; Dudyak, R.; Ковальчук, О. Д.; Kovalchuk, O.
2014Роль господарств населення у виробництві молока та м'яса ВРХКовальчук, О. Д.; Kovalchuk, O.
2022Технологічна оцінка якості м’ясної продукції за різних способів оглушення тварин в умовах ФОП «Якімець В. І.»Васяк, В. Ю.; Vasiak, V.
2021Технологічні особливості виробництва варених ковбас в умовах ТОВ «Житомирський м’ясокомбінатБаранівський, А. А.; Baranovsky, A.
2001Фактори зниження собівартості яловичини в господарствах Житомирського регіонуМикитюк, В. М.; Mykytyuk, V.; Ковальчук, О. Д.; Kovalchuk, O.
Отображение результатов 1 до 20 из 23
 дальше >

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет