|
Institutional Repository of Polissia National University >
Просмотр коллекции по группе - По тематике beef
Отображение результатов 1 до 20 из 23
Дата публикации | Название | Автор(ы) | 2023 | Growth energy and quality of beef from bulls of Maine-Anjou, Chianina, and Santa Gertrudis breeds grown in Ukraine | Kozyr, V.; Козир, В. С.; Mykytiuk, V.; Микитюк, В. В.; Кalinichenko, O.; Калиниченко, О. О.; Pryshedko, V.; Пришедько, В. М.; Begma, N.; Бегма, Н. А. |
2024 | Status and prospects of beef and veal production in Ukraine in the context of international economic integration | Nechyporenko, O.; Нечипоренко, О. М.; Kryvenko, N.; Кривенко, Н. В.; Liudvenko, D.; Людвенко, Д. В.; Rud, V.; Рудь, В. П.; Nosenko, Yu.; Носенко, Ю. М. |
2024 | Аналіз технології виробництва яловичини в умовах ПП «Галекс-Агро» Житомирської області | Маліцька, Т. В.; Malytska, T. |
2024 | Аналіз якості та технології переробки м’ясо-сировини в умовах ТОВ «Еком’ясо Полісся» Житомирської області | Степарук, О. В.; Steparuk, O. |
2015 | Ефективність використання силосів на основі пелюшки і люпину в годівлі бугайців | Степаненко, В. М.; Stepanenko, V. |
2005 | Ефективність виробництва яловичини | Шуст, П. Д.; Shust, P.; Славов, В. П.; Slavov, V.; Науменко, М. П.; Naumenko, M. |
2000 | Заходи щодо підвищення ефективності виробництва екологічно чистого м’яса великої рогатої худоби | Паламарчук, Т. М.; Паламарчук, Т. Н.; Palamarchuk, T. |
1998 | Збільшення виробництва екологічно чистої яловичини – один з резервів поліпшення продовольства в Україні | Паламарчук, Т. М.; Palamarchuk, T.; Паламарчук, Т. Н.; Славов, В. П.; Slavov, V.; Микитюк, В. М.; Mykytiuk, V. |
1999 | Зниження собівартості виробництва яловичини – основа зростання її пропозиції | Ковальчук, О. Д.; Kovalchuk, O. |
2014 | М’ясне скотарство України в умовах глобалізаційних трансформацій | Ковальчук, О. Д.; Kovalchuk, O. |
2013 | Обоснование объектов управления эффективностью производителей продукции скотоводства в Житомирском регионе | Василенко, С. В.; Vasylenko, S. |
2014 | Основи переробки продукції тваринництва в домашніх умовах | Ковальчук, В. І.; Ковальчук, В. И.; Kovalchuk, V.; Славов, В. П.; Slavov, V.; Кривий, М. М.; Кривой, М. Н.; Kryvyi, M.; Кальчук, Л. А.; Kalchuk, L.; Біденко, В. М.; Биденко, В. Н.; Bidenko, V.; Вербельчук, С. П.; Verbelchuk, S. |
2016 | Основи технології виробництва яловичини на промисловій основі | Ткачук, В. П.; Tkachuk, V.; Табалюк, Я. В.; Tabalyuk, Y. |
2020 | Оцінка технології виробництва яловичини та продуктивних ознак худоби породи шароле в умовах СТОВ «Раківщинське» Овруцького району Житомирської області | Хмільовський, В. О.; Khmilovsky, V. |
2021 | Оцінка технологічно-селекційних аспектів виробництва продукції скотарства в умовах ФГ «Мілка-Гуничі» Житомирської області | Стовбун, В. С.; Stovbun, V. |
1999 | Регіональні особливості ринку яловичини | Дудяк, Р.; Dudyak, R.; Ковальчук, О. Д.; Kovalchuk, O. |
2014 | Роль господарств населення у виробництві молока та м'яса ВРХ | Ковальчук, О. Д.; Kovalchuk, O. |
2022 | Технологічна оцінка якості м’ясної продукції за різних способів оглушення тварин в умовах ФОП «Якімець В. І.» | Васяк, В. Ю.; Vasiak, V. |
2021 | Технологічні особливості виробництва варених ковбас в умовах ТОВ «Житомирський м’ясокомбінат | Баранівський, А. А.; Baranovsky, A. |
2001 | Фактори зниження собівартості яловичини в господарствах Житомирського регіону | Микитюк, В. М.; Mykytyuk, V.; Ковальчук, О. Д.; Kovalchuk, O. |
Отображение результатов 1 до 20 из 23
|