DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >

Просмотр коллекции по группе - По тематике quality

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Ґ Д Е Є Ё Ж З И І Ї Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 1 до 20 из 202
 дальше >
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
2017Caryopsides injury and drying modes while seed preparingDerevjnko, D.; Дерев'янко, Д. А.; Деревянко, Д. А.; Sukmaniuk, E.; Сукманюк, О. М.; Сукманюк, Е. Н.; Derevjnko, O.; Дерев'янко, О. Д.; Деревянко, А. Д.
2024Effect of an ultra-high frequency electromagnetic field on the physical properties of spelt grainOsokina, N.; Осокіна, Н. М.; Kostetska, K.; Костецька, К. В.; Herasymchuk, O.; Герасимчук, О. П.; Podpriatov, H.; Подпрятов, Г. І.; Piddubnyi, V.; Піддубний, В. А.
2024Sinapis alba L. as an important green manure and fodder crop in the Carpathian region of UkraineVoloshchuk, I.; Волощук, І.; Stasiv, O.; Стасів, О.; Voloshchuk, O.; Волощук, О.; Hlyva, V.; Глива, В.; Voloshchuk, M.; Волощук, М.
2020Агроекологічна оцінка вирощування озимого часнику в умовах Житомирського ПоліссяПаламарчук, Д. Д.; Palamarchuk, D.
2018Адаптація підприємств молокопродуктового підкомплексу України до міжнародних стандартів якості та безпечності харчової продукції: нормативно-правові та статистичні аспектиМикитюк, В. М.; Mykytiuk, V.; Чугаєвська, С. В.; Chuhaievska, S.; Чугаевская, С. В.
2019Актуальні проблеми якості та безпечності харчових продуктів в контексті забезпечення продовольчої безпеки в Житомирському регіоніКотелевич, В. А.; Кotelevych, V.
2021Аналіз росту деревних порід в умовах вологого сугруду Новозаводського лісництва ДП «Житомирське ЛГ»Павловський, О. О.; Pavlovsky, O.
2021Аналіз росту дуба звичайного в умовах ДП «Попільнянське ЛГ»Белянцев, А. В.; Belyantsev, A.
2021Аналіз споживчих властивостей та оцінка якості морозива ТМ «Рудь» АТ Житомирський маслозаводАтаманчук, М. М.; Atamanchuk, M.
2024Аналіз технологій виробництва вершкового масла в умовах ТОВ «Андрушівський маслосирзавод» Житомирської областіГолощук, К. В.; Holoshchuk, K.
2017Аналіз технологій виробництва пергиП’ясківський, В. М.; Пясковский, В. М.; Pyaskovsky, V.; Вербельчук, С. П.; Verbelchuk, S.; Вербельчук, Т. В.; Verbelchuk, T.
2024Аналіз технології виробництва плавлених сирів в умовах ДП «Старокостянтинівський молочний завод» м. ЖитомирДзензіловська, О. О.; Dzenzilovska, O.
2023Аналіз технології виробництва плавленого сиру в умовах ДП «Старокостянтинівський молочний завод» м. ЖитомирШиманська, К. Р.; Shymanska, K.
2024Аналіз технології виробництва ряжанки в умовах АТ «Житомирський маслозавод», м. ЖитомирЗаєнчковська, Т. Ю.; Zaienchkovska, T.
2024Аналіз технології виробництва сичужних сирів в умовах ТОВ “Андрушівський маслосирзавод” Житомирської областіСтацюк, М. І.; Statsіuk, M.
2023Аналіз технології виробництва солодковершкового масла в умовах ДП «Староконстянтинівський молочний завод», м. ЖитомирШатківська, С. С.; Shatkivska, S.
2024Аналіз технології виробництва та асортименту молочної продукції ДП «Старокостянтинівський молочний завод», м. ЖитомирДанчишак, П. І.; Danchyshak, P.
2023Аналіз якості м'ясної сировини при виробництві напівфабрикатів в умовах ПМП «Алекс» Житомирської областіМартинюк, О. А.; Martyniuk, O.
2024Аналіз якості молока-сировини та асортименту новинок молочної продукції в умовах АТ «Житомирський маслозавод», м. ЖитомирСавчук, О. С.; Savchuk, O.
2021Бактерицидні властивості меду, виробленого на Житомирському ПоліссіРадчук, І. Р.; Radchuk, I.
Отображение результатов 1 до 20 из 202
 дальше >

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет