|
Institutional Repository of Polissia National University >
Просмотр коллекции по группе - По тематике safety
Отображение результатов 1 до 20 из 67
Дата публикации | Название | Автор(ы) | 2018 | Адаптація підприємств молокопродуктового підкомплексу України до міжнародних стандартів якості та безпечності харчової продукції: нормативно-правові та статистичні аспекти | Микитюк, В. М.; Mykytiuk, V.; Чугаєвська, С. В.; Chuhaievska, S.; Чугаевская, С. В. |
2019 | Актуальні проблеми якості та безпечності харчових продуктів в контексті забезпечення продовольчої безпеки в Житомирському регіоні | Котелевич, В. А.; Кotelevych, V. |
2023 | Аналіз годівлі молочних корів в ПСП «Новоселиця» Житомирської області | Губенко, Д. М.; Hubenko, D. |
2023 | Аналіз технології виробництва плавленого сиру в умовах ДП «Старокостянтинівський молочний завод» м. Житомир | Шиманська, К. Р.; Shymanska, K. |
2024 | Аналіз технології виробництва ряжанки в умовах АТ «Житомирський маслозавод», м. Житомир | Заєнчковська, Т. Ю.; Zaienchkovska, T. |
2021 | Безпечність та якість меду натурального | Сірик, Ж. С.; Sirik, Zh. |
2013 | Біологічний метод – ефективний напрям захисту проса від хвороб в органічному виробництві | Ключевич, М. М.; Kluchevich, M.; Столяр, С. Г.; Stolar, S. |
2022 | Ветеринарно-санітарна експертиза і ветсаноцінка продуктів забою великої рогатої худоби в умовах ТОВ «Житомирський м'ясокомбінат» | Струбчевська, В. С.; Strubchevska, V. |
2018 | Ветеринарно-санітарна оцінка якості та безпеки м'яса і м'ясопродуктів в умовах ТОВ «Ритон» Вінниця | Котелевич, В. А.; Кotelevych, V. |
2017 | Ветеринарно-санітарна оцінка якості та безпеки харчових продуктів у Житомирському регіоні | Котелевич, В. А.; Kotelevich, V. |
2018 | Вплив способу висушування бджолиного обніжжя на його якість та безпечність | Лісогурська, Д. В.; Лисогурская, Д. В.; Lisohurska, D.; Фурман, С. В.; Furman, S.; Ковальчук, І. В.; Ковальчук, И. В.; Kovalchuk, I.; Кураченко, Н. М.; Кураченко, Н. Н.; Kurachenko, N.; Дорохов, В. І.; Дорохов, В. И.; Dorohov, V. |
2020 | Дослідження складу і якості молока та його використання у виробництві молочних продуктів в умовах АТ «Житомирський маслозавод» | Майстренко, А. В.; Maistrenko, A. |
2020 | Дослідження якості сирого молока із господарств різної форми власності | Ковальчук, Т. І.; Ковальчук, Т. И.; Kovalchuk, T.; Дідух, М. І.; Дидух, Н. И.; Didukh, M.; Трохименко, В. З.; Trokhymenko, V. |
2024 | Екологічна оцінка впливу діяльності ТОВ «Галіївський маслозавод» на довкілля | Якубовський, І. О.; Yakubovsky, I. |
2023 | Ефективність очистки стічних вод на ТОВ «Андрушівський маслосирзавод» | Горкун, С. О.; Gorkun, S. |
2020 | Залежність відтворювальних якостей свиноматок від тривалості підсисного періоду, варіанту поєднання порід в різні пори року | Швачка, Р. П.; Shvachka, R.; Повод, М. Г.; Повод, Н. Г.; Povod, M.; Андрійчук, В. Ф.; Андрийчук, В. Ф.; Andriychuk, V. |
2023 | Інноваційні технології процесу забою та первинної обробки туш в умовах ТОВ «Еком'ясо Полісся» Житомирської області | Кисленко, Я. В.; Kislenko, Y. |
2018 | Качество продуктов животноводства в Житомирской области | Котелевич, В. А.; Kotelevich, V. |
2024 | Контроль якості варено-копчених ковбас в умовах ТОВ «М’ясовита» м. Бердичів | Середа, О. В.; Sereda, O. |
2022 | Контроль якості та безпечності молока в умовах ТОВ «Галіївський маслозавод» | Євтушенко, А. А.; Yevtushenko, A. |
Отображение результатов 1 до 20 из 67
|