DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >

Просмотр коллекции по группе - По тематике safety

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Ґ Д Е Є Ё Ж З И І Ї Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 1 до 20 из 53
 дальше >
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
2018Адаптація підприємств молокопродуктового підкомплексу України до міжнародних стандартів якості та безпечності харчової продукції: нормативно-правові та статистичні аспектиМикитюк, В. М.; Mykytiuk, V.; Чугаєвська, С. В.; Chuhaievska, S.; Чугаевская, С. В.
2019Актуальні проблеми якості та безпечності харчових продуктів в контексті забезпечення продовольчої безпеки в Житомирському регіоніКотелевич, В. А.; Кotelevych, V.
2023Аналіз годівлі молочних корів в ПСП «Новоселиця» Житомирської областіГубенко, Д. М.; Hubenko, D.
2023Аналіз технології виробництва плавленого сиру в умовах ДП «Старокостянтинівський молочний завод» м. ЖитомирШиманська, К. Р.; Shymanska, K.
2021Безпечність та якість меду натуральногоСірик, Ж. С.; Sirik, Zh.
2013Біологічний метод – ефективний напрям захисту проса від хвороб в органічному виробництвіКлючевич, М. М.; Kluchevich, M.; Столяр, С. Г.; Stolar, S.
2022Ветеринарно-санітарна експертиза і ветсаноцінка продуктів забою великої рогатої худоби в умовах ТОВ «Житомирський м'ясокомбінат»Струбчевська, В. С.; Strubchevska, V.
2018Ветеринарно-санітарна оцінка якості та безпеки м'яса і м'ясопродуктів в умовах ТОВ «Ритон» ВінницяКотелевич, В. А.; Кotelevych, V.
2017Ветеринарно-санітарна оцінка якості та безпеки харчових продуктів у Житомирському регіоніКотелевич, В. А.; Kotelevich, V.
2018Вплив способу висушування бджолиного обніжжя на його якість та безпечністьЛісогурська, Д. В.; Лисогурская, Д. В.; Lisohurska, D.; Фурман, С. В.; Furman, S.; Ковальчук, І. В.; Ковальчук, И. В.; Kovalchuk, I.; Кураченко, Н. М.; Кураченко, Н. Н.; Kurachenko, N.; Дорохов, В. І.; Дорохов, В. И.; Dorohov, V.
2020Дослідження складу і якості молока та його використання у виробництві молочних продуктів в умовах АТ «Житомирський маслозавод»Майстренко, А. В.; Maistrenko, A.
2020Дослідження якості сирого молока із господарств різної форми власностіКовальчук, Т. І.; Ковальчук, Т. И.; Kovalchuk, T.; Дідух, М. І.; Дидух, Н. И.; Didukh, M.; Трохименко, В. З.; Trokhymenko, V.
2023Ефективність очистки стічних вод на ТОВ «Андрушівський маслосирзавод»Горкун, С. О.; Gorkun, S.
2020Залежність відтворювальних якостей свиноматок від тривалості підсисного періоду, варіанту поєднання порід в різні пори рокуШвачка, Р. П.; Shvachka, R.; Повод, М. Г.; Повод, Н. Г.; Povod, M.; Андрійчук, В. Ф.; Андрийчук, В. Ф.; Andriychuk, V.
2023Інноваційні технології процесу забою та первинної обробки туш в умовах ТОВ «Еком'ясо Полісся» Житомирської областіКисленко, Я. В.; Kislenko, Y.
2018Качество продуктов животноводства в Житомирской областиКотелевич, В. А.; Kotelevich, V.
2022Контроль якості та безпечності молока в умовах ТОВ «Галіївський маслозавод»Євтушенко, А. А.; Yevtushenko, A.
2023Крафтова технологія виробництва сирокопчених ковбас в ТОВ «Органік м’ясо», м. БаранівкаКлосовський, Р. В.; Klosovsky, R.
2023Моніторинг якості та безпечності м’ясних продуктів в умовах Шепетівської міжрайонної державної лабораторії ДержпродспоживслужбиБиковський, Б. Ю.; Bykovskyi, B.
2023Моніторинг якості та безпечності молочних продуктів в умовах Шепетівської міжрайонної державної лабораторії ДержпродспоживслужбиБиковська, Д. В.; Bykovska, D.
Отображение результатов 1 до 20 из 53
 дальше >

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет