|
Institutional Repository of Polissia National University >
Просмотр коллекции по группе - По тематике safety
Отображение результатов 21 до 40 из 55
Дата публикации | Название | Автор(ы) | 2020 | Напрямки поліпшення поживних властивостей і якості варених ковбас в умовах ТОВ Терещенко А. Г. «Ковбаси Черняхова» | Мишук, Р. Ю.; Myshuk, R. |
2018 | Неконтрольоване поширення ГМО – загроза бджолі | П’ясківський, В. М.; Пясковский, В. М.; Pyaskovsky, V.; Вербельчук, Т. В.; Verbelchuk, Т.; Вербельчук, С. П.; Verbelchuk, S. |
2018 | Новые вызовы незаразных болезней пчел | Пясковский, В. М.; П’ясківський, В. М.; Pyaskovsky, V.; Вербельчук, Т. В.; Verbelchuk, Т.; Вербельчук, С. П.; Verbelchuk, S. |
2020 | Організаційні основи забезпечення якості і безпечності продукції Рихальського заводу сухого молока | П’ятак, В. С.; Piatak, V. |
2023 | Організація контролю якості та безпечності молочної сировини в умовах АТ «Житомирський маслозавод» м. Житомир | Цісар, Д. Р.; Tsisar, D. |
2023 | Організація контролю якості та безпечності молочної сировини в умовах ФГ «РОСТОКЗПФ» Житомирської області | Чирко, Р. В.; Chyrko, R. |
2020 | Особливості виробництва, контроль якості та безпечності йогурту в умовах ТОВ «Органік Мілк» Баранівського району Житомирської області | Шащук, В. В.; Shashchuk, V. |
2020 | Особливості технології виробництва та оцінка якості і безпеки напівкопчених ковбас в умовах ТОВ «Житомирський м’ясокомбінат» | Гончар, Д. І.; Gonchar, D. |
2021 | Оцінка контролю якості та безпечності м'ясної сировини в умовах ПП «Якімець В.І.» Житомирської області | Супрун, П. С.; Suprun, P. |
2020 | Оцінка технології переробки м’ясної сировини в умовах ТОВ «Лідер Продукт Плюс» Овруцького району Житомирської області | Бухлицький, Є. О.; Bukhlytskyi, Ye. |
2023 | Оцінка якості і безпечності морозива в умовах АТ «Житомирський маслозавод» | Корейко, В. Я.; Koreiko, V. |
2020 | Оцінка якості м’ясопродуктів в умовах ТОВ «Житомирський м’ясокомбінат» | Дудник, Р. В.; Dudnyk, R. |
2020 | Оцінка якості та безпеки свинини в умовах ТОВ «Житомирський м’ясокомбінат» | Карпунець, Ю. С.; Karpunets, U. |
2014 | Подготовка специалистов в сфере производства безопасной пищевой продукции с использованием принципов HACCP | Асташева, Н. П.; Astasheva, N.; Перепелятников, Г. П.; Perepelyatnikov, G.; Хрипкова, А. П.; Khripova, A. |
2009 | Розвиток зовнішньоторговельних перспектив агропродовольчої сфери України в сучасному глобалізованому світі | Скидан, О. В.; Skydan, O.; Ковальчук, О. Д.; Kovalchuk, O. |
2020 | Система управління безпекою продуктів харчування (НАССР) в умовах ТОВ «Еком’ясо Полісся» | Трохименко, В. З.; Trokhymenko, V.; Дідух, М. І.; Дидух, Н. И.; Didukh, M.; Ковальчук, Т. І.; Ковальчук, Т. И.; Kovalchuk, T.; Захарін, В. В.; Захарин, В. В.; Zakharin, V.; Безверха, Л. М.; Безверха, Л. Н.; Bezverkha, L. |
2018 | Современные вызовы с химическими токсикозами пчел | Пясковский, В. М.; П’ясківський, В. М.; Pyaskovsky, V.; Вербельчук, Т. В.; Verbelchuk, Т.; Вербельчук, С. П.; Verbelchuk, S.; Кривой, М. Н.; Кривий, М. М.; Kryvyi, М. |
2022 | Статеві особливості відчуття безпеки/небезпеки в умовах повномасштабної війни Росії в Україні | Кашапова, Д. І.; Kashapova, D. |
2022 | Технологічна оцінка якості м’ясної продукції за різних способів оглушення тварин в умовах ФОП «Якімець В. І.» | Васяк, В. Ю.; Vasiak, V. |
2021 | Технологічні особливості виробництва солодковершкового масла та спреду в умовах ТОВ «Еней» Житомирської області | Суярова, Д. В.; Suiarova, D. |
Отображение результатов 21 до 40 из 55
|