DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >

Просмотр коллекции по группе - По тематике quality

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Ґ Д Е Є Ё Ж З И І Ї Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 52 до 71 из 163
< назад   дальше >
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
2018Качество продуктов животноводства в Житомирской областиКотелевич, В. А.; Kotelevich, V.
2012Конкурентні переваги галузі скотарства у контексті вимог СОТМикитюк, В. М.; Mykytyuk, V.
2022Контроль якості та безпечності молока в умовах ТОВ «Галіївський маслозавод»Євтушенко, А. А.; Yevtushenko, A.
2023Крафтова технологія виробництва сирокопчених ковбас в ТОВ «Органік м’ясо», м. БаранівкаКлосовський, Р. В.; Klosovsky, R.
2023Лежкість та якість капусти білоголової пізньої залежно від елементів технології вирощуванняСухоребра, О. А.; Sukhorebra, O.
2021Лісівнича оцінка насаджень основних лісотвірних порід ДП «Шепетівське ЛГ»Дроздюк, О. Ю.; Drozdyuk, O.
2023Моніторинг якості та безпечності м’ясних продуктів в умовах Шепетівської міжрайонної державної лабораторії ДержпродспоживслужбиБиковський, Б. Ю.; Bykovskyi, B.
2023Моніторинг якості та безпечності молочних продуктів в умовах Шепетівської міжрайонної державної лабораторії ДержпродспоживслужбиБиковська, Д. В.; Bykovska, D.
2023Напрями підвищення якості продукції АТ «Житомирський маслозавод»Шевчук, М. О.; Shevchuk, M.
2020Напрямки поліпшення поживних властивостей і якості варених ковбас в умовах ТОВ Терещенко А. Г. «Ковбаси Черняхова»Мишук, Р. Ю.; Myshuk, R.
2019Обґрунтування конструктивно-режимних параметрів фотоелектронного сепаратора насіння соняшникаАлієв, Є. Б.; Aliiev, E.; Алиев, Э. Б.
2020Обґрунтування параметрів робочих органів розсадосадильної машиниВерховлюк, Р. Ю.; Verkhovlyuk, R.
2023Обґрунтування симетруючого пристрою в розподільних мережах 0,4 кВШадура, А. М.; Shadura, A.
2021Обґрунтування створення та експлуатація спеціальних сировинних зонКондратюк, Є. С.; Kondratyuk, E.
2020Організаційні основи забезпечення якості і безпечності продукції Рихальського заводу сухого молокаП’ятак, В. С.; Piatak, V.
2023Організація контролю якості та безпечності молочної сировини в умовах АТ «Житомирський маслозавод» м. ЖитомирЦісар, Д. Р.; Tsisar, D.
2021Організація контролю якості та безпечності молочної сировини в умовах ПП «Бісквіто-Мілк» міста Новоград-ВолинськийЗдан, О. В.; Zdan, O.
2023Організація контролю якості та безпечності молочної сировини в умовах ФГ «РОСТОКЗПФ» Житомирської областіЧирко, Р. В.; Chyrko, R.
2023Особливості виробництва органічного морозива в умовах АТ «Житомирський маслозавод»Бондарчук, А. В.; Bondarchuk, A.
2020Особливості виробництва, контроль якості та безпечності йогурту в умовах ТОВ «Органік Мілк» Баранівського району Житомирської областіШащук, В. В.; Shashchuk, V.
Отображение результатов 52 до 71 из 163
< назад   дальше >

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет