|
Institutional Repository of Polissia National University >
Просмотр коллекции по группе - По тематике quality
Отображение результатов 56 до 75 из 163
Дата публикации | Название | Автор(ы) | 2023 | Лежкість та якість капусти білоголової пізньої залежно від елементів технології вирощування | Сухоребра, О. А.; Sukhorebra, O. |
2021 | Лісівнича оцінка насаджень основних лісотвірних порід ДП «Шепетівське ЛГ» | Дроздюк, О. Ю.; Drozdyuk, O. |
2023 | Моніторинг якості та безпечності м’ясних продуктів в умовах Шепетівської міжрайонної державної лабораторії Держпродспоживслужби | Биковський, Б. Ю.; Bykovskyi, B. |
2023 | Моніторинг якості та безпечності молочних продуктів в умовах Шепетівської міжрайонної державної лабораторії Держпродспоживслужби | Биковська, Д. В.; Bykovska, D. |
2023 | Напрями підвищення якості продукції АТ «Житомирський маслозавод» | Шевчук, М. О.; Shevchuk, M. |
2020 | Напрямки поліпшення поживних властивостей і якості варених ковбас в умовах ТОВ Терещенко А. Г. «Ковбаси Черняхова» | Мишук, Р. Ю.; Myshuk, R. |
2019 | Обґрунтування конструктивно-режимних параметрів фотоелектронного сепаратора насіння соняшника | Алієв, Є. Б.; Aliiev, E.; Алиев, Э. Б. |
2020 | Обґрунтування параметрів робочих органів розсадосадильної машини | Верховлюк, Р. Ю.; Verkhovlyuk, R. |
2023 | Обґрунтування симетруючого пристрою в розподільних мережах 0,4 кВ | Шадура, А. М.; Shadura, A. |
2021 | Обґрунтування створення та експлуатація спеціальних сировинних зон | Кондратюк, Є. С.; Kondratyuk, E. |
2020 | Організаційні основи забезпечення якості і безпечності продукції Рихальського заводу сухого молока | П’ятак, В. С.; Piatak, V. |
2023 | Організація контролю якості та безпечності молочної сировини в умовах АТ «Житомирський маслозавод» м. Житомир | Цісар, Д. Р.; Tsisar, D. |
2021 | Організація контролю якості та безпечності молочної сировини в умовах ПП «Бісквіто-Мілк» міста Новоград-Волинський | Здан, О. В.; Zdan, O. |
2023 | Організація контролю якості та безпечності молочної сировини в умовах ФГ «РОСТОКЗПФ» Житомирської області | Чирко, Р. В.; Chyrko, R. |
2023 | Особливості виробництва органічного морозива в умовах АТ «Житомирський маслозавод» | Бондарчук, А. В.; Bondarchuk, A. |
2020 | Особливості виробництва, контроль якості та безпечності йогурту в умовах ТОВ «Органік Мілк» Баранівського району Житомирської області | Шащук, В. В.; Shashchuk, V. |
2021 | Особливості лісовідновлення сосново-дубових насаджень в умовах ДП «Народицьке СЛГ» | Таценко, В. В.; Tatsenko, V. |
2020 | Особливості росту насаджень сосни звичайної в умовах свіжих суборів Явненського лісництва ДП «Баранівське ЛМГ» | Полоневич, І. В.; Polonevich, I. |
2023 | Особливості технології виробництва сиру «Голландський» на ПП «Ізяславмолпродукт» Хмельницької області | Михайлов, Н. Т.; Mikhailov, N. |
2020 | Особливості технології виробництва та оцінка якості і безпеки напівкопчених ковбас в умовах ТОВ «Житомирський м’ясокомбінат» | Гончар, Д. І.; Gonchar, D. |
Отображение результатов 56 до 75 из 163
|