DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >

Просмотр коллекции по группе - По тематике м’ясо

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Ґ Д Е Є Ё Ж З И І Ї Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 1 до 17 из 17
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
2015The meat sector in the European UnionKovalchuk, O.; Ковальчук, О. Д.
2018Біологічна цінність м’яса свиней при додаванні у раціон сорбентів природного походженняБасаргін, В. А.; Вasargin, V.; Басаргин, В. А.; Лавринюк, О. O.; Lavrinyuk, O.; Лавринюк, О. А.; Мамченко, В. Ю.; Mamchenko, V.
2016Ветеринарно-санітарна експертиза і ветеринарно-санітарна оцінка продуктів забою ВРХ у ТОВ «Ритон», ВінницяКотелевич, В. А.; Kotelevich, V.; Кучерук, О. Ю.; Kucheruk, O.
2016Ветеринарно-санітарна експертиза кролятини залежно від породних особливостейСкогутовська, Л. С.; Скогутовская, Л. С.; Scogutovska, L.; Котелевич, В. А.; Kotelevich, V.
2019Дослідження хімічного складу м’яса органічних курчатКучерук, М. Д.; Kucheruk, M.
2005Ефективність виробництва яловичиниШуст, П. Д.; Shust, P.; Славов, В. П.; Slavov, V.; Науменко, М. П.; Naumenko, M.
2019Кон’юнктура ринку м’яса в контексті формування продовольчої безпекиДанилюк, Я. О.; Danylyuk, Ya.
2008Морфологічні дослідження внутрішніх органів мишей, яким згодовували молоко та м’ясо від позитивно реагуючих за РІД на лейкоз корівБілик, Р. І.; Билык, Р. И.; Bilyk, R.; Якубчак, О. М.; Yakubchak, О.; Таран, Т. В.; Taran, Т.; Сердюков, Я. К.; Serdioucov, J.
2023Основні технологічні процеси виробництва м’ясних консервів в умовах ФГ «М’ясний двір Полісся», м. ОвручФурманчук, М. В.; Furmanchuk, M.
2014Оцінка впливу факторів на рівень продуктивності великої рогатої худобиВасиленко, С. В.; Vasylenko, S.
2015Перспективи розвитку скотарства в аграрних формуваннях Житомирської областіМартинюк, Г. П.; Мартынюк, Г. П.; Martynyuk, G.
2023Підвищення ефективності подрібнювача м’ясної сировиниМожарівський, І. В.; Mozharivskyi, I.
2016Порівняльний аналіз якості м’яса кролів залежно від породних особливостейКотелевич, В. А.; Kotelevich, V.; Скогутовська, Л. С.; Скогутовская, Л. С.; Scogutovska, L.
2019Сучасні тренди м’ясної галузі: проблеми та перспективи розвиткуОстапчук, А. В.; Ostapchuk, A.
2023Технологія виготовлення варених ковбасних виробів в умовах ТОВ «Еком’ясо Полісся» Житомирської областіЗаровний, М. М.; Zarovnyi, M.
2020Технологія переробки м’ясної сировини у ФОП «Лашхіа Л.О.» Житомирського районуКаранюк, Н. А.; Karanyuk, N.
2008Якість молока та м’яса сільськогосподарських підприємств Житомирського регіону в контексті євроінтеграційних вимогГрабчук, І. Ф.; Грабчук, И. Ф.; Grabchuk, І.
Отображение результатов 1 до 17 из 17

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет