|
Institutional Repository of Polissia National University >
Просмотр коллекции по группе - По тематике м’ясо
Отображение результатов 1 до 17 из 17
Дата публикации | Название | Автор(ы) | 2015 | The meat sector in the European Union | Kovalchuk, O.; Ковальчук, О. Д. |
2018 | Біологічна цінність м’яса свиней при додаванні у раціон сорбентів природного походження | Басаргін, В. А.; Вasargin, V.; Басаргин, В. А.; Лавринюк, О. O.; Lavrinyuk, O.; Лавринюк, О. А.; Мамченко, В. Ю.; Mamchenko, V. |
2016 | Ветеринарно-санітарна експертиза і ветеринарно-санітарна оцінка продуктів забою ВРХ у ТОВ «Ритон», Вінниця | Котелевич, В. А.; Kotelevich, V.; Кучерук, О. Ю.; Kucheruk, O. |
2016 | Ветеринарно-санітарна експертиза кролятини залежно від породних особливостей | Скогутовська, Л. С.; Скогутовская, Л. С.; Scogutovska, L.; Котелевич, В. А.; Kotelevich, V. |
2019 | Дослідження хімічного складу м’яса органічних курчат | Кучерук, М. Д.; Kucheruk, M. |
2005 | Ефективність виробництва яловичини | Шуст, П. Д.; Shust, P.; Славов, В. П.; Slavov, V.; Науменко, М. П.; Naumenko, M. |
2019 | Кон’юнктура ринку м’яса в контексті формування продовольчої безпеки | Данилюк, Я. О.; Danylyuk, Ya. |
2008 | Морфологічні дослідження внутрішніх органів мишей, яким згодовували молоко та м’ясо від позитивно реагуючих за РІД на лейкоз корів | Білик, Р. І.; Билык, Р. И.; Bilyk, R.; Якубчак, О. М.; Yakubchak, О.; Таран, Т. В.; Taran, Т.; Сердюков, Я. К.; Serdioucov, J. |
2023 | Основні технологічні процеси виробництва м’ясних консервів в умовах ФГ «М’ясний двір Полісся», м. Овруч | Фурманчук, М. В.; Furmanchuk, M. |
2014 | Оцінка впливу факторів на рівень продуктивності великої рогатої худоби | Василенко, С. В.; Vasylenko, S. |
2015 | Перспективи розвитку скотарства в аграрних формуваннях Житомирської області | Мартинюк, Г. П.; Мартынюк, Г. П.; Martynyuk, G. |
2023 | Підвищення ефективності подрібнювача м’ясної сировини | Можарівський, І. В.; Mozharivskyi, I. |
2016 | Порівняльний аналіз якості м’яса кролів залежно від породних особливостей | Котелевич, В. А.; Kotelevich, V.; Скогутовська, Л. С.; Скогутовская, Л. С.; Scogutovska, L. |
2019 | Сучасні тренди м’ясної галузі: проблеми та перспективи розвитку | Остапчук, А. В.; Ostapchuk, A. |
2023 | Технологія виготовлення варених ковбасних виробів в умовах ТОВ «Еком’ясо Полісся» Житомирської області | Заровний, М. М.; Zarovnyi, M. |
2020 | Технологія переробки м’ясної сировини у ФОП «Лашхіа Л.О.» Житомирського району | Каранюк, Н. А.; Karanyuk, N. |
2008 | Якість молока та м’яса сільськогосподарських підприємств Житомирського регіону в контексті євроінтеграційних вимог | Грабчук, І. Ф.; Грабчук, И. Ф.; Grabchuk, І. |
Отображение результатов 1 до 17 из 17
|