DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >

Просмотр коллекции по группе - По тематике safety

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Ґ Д Е Є Ё Ж З И І Ї Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 19 до 38 из 55
< назад   дальше >
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
2023Моніторинг якості та безпечності м’ясних продуктів в умовах Шепетівської міжрайонної державної лабораторії ДержпродспоживслужбиБиковський, Б. Ю.; Bykovskyi, B.
2023Моніторинг якості та безпечності молочних продуктів в умовах Шепетівської міжрайонної державної лабораторії ДержпродспоживслужбиБиковська, Д. В.; Bykovska, D.
2020Напрямки поліпшення поживних властивостей і якості варених ковбас в умовах ТОВ Терещенко А. Г. «Ковбаси Черняхова»Мишук, Р. Ю.; Myshuk, R.
2018Неконтрольоване поширення ГМО – загроза бджоліП’ясківський, В. М.; Пясковский, В. М.; Pyaskovsky, V.; Вербельчук, Т. В.; Verbelchuk, Т.; Вербельчук, С. П.; Verbelchuk, S.
2018Новые вызовы незаразных болезней пчелПясковский, В. М.; П’ясківський, В. М.; Pyaskovsky, V.; Вербельчук, Т. В.; Verbelchuk, Т.; Вербельчук, С. П.; Verbelchuk, S.
2020Організаційні основи забезпечення якості і безпечності продукції Рихальського заводу сухого молокаП’ятак, В. С.; Piatak, V.
2023Організація контролю якості та безпечності молочної сировини в умовах АТ «Житомирський маслозавод» м. ЖитомирЦісар, Д. Р.; Tsisar, D.
2023Організація контролю якості та безпечності молочної сировини в умовах ФГ «РОСТОКЗПФ» Житомирської областіЧирко, Р. В.; Chyrko, R.
2020Особливості виробництва, контроль якості та безпечності йогурту в умовах ТОВ «Органік Мілк» Баранівського району Житомирської областіШащук, В. В.; Shashchuk, V.
2020Особливості технології виробництва та оцінка якості і безпеки напівкопчених ковбас в умовах ТОВ «Житомирський м’ясокомбінат»Гончар, Д. І.; Gonchar, D.
2021Оцінка контролю якості та безпечності м'ясної сировини в умовах ПП «Якімець В.І.» Житомирської областіСупрун, П. С.; Suprun, P.
2020Оцінка технології переробки м’ясної сировини в умовах ТОВ «Лідер Продукт Плюс» Овруцького району Житомирської областіБухлицький, Є. О.; Bukhlytskyi, Ye.
2023Оцінка якості і безпечності морозива в умовах АТ «Житомирський маслозавод»Корейко, В. Я.; Koreiko, V.
2020Оцінка якості м’ясопродуктів в умовах ТОВ «Житомирський м’ясокомбінат»Дудник, Р. В.; Dudnyk, R.
2020Оцінка якості та безпеки свинини в умовах ТОВ «Житомирський м’ясокомбінат»Карпунець, Ю. С.; Karpunets, U.
2014Подготовка специалистов в сфере производства безопасной пищевой продукции с использованием принципов HACCPАсташева, Н. П.; Astasheva, N.; Перепелятников, Г. П.; Perepelyatnikov, G.; Хрипкова, А. П.; Khripova, A.
2009Розвиток зовнішньоторговельних перспектив агропродовольчої сфери України в сучасному глобалізованому світіСкидан, О. В.; Skydan, O.; Ковальчук, О. Д.; Kovalchuk, O.
2020Система управління безпекою продуктів харчування (НАССР) в умовах ТОВ «Еком’ясо Полісся»Трохименко, В. З.; Trokhymenko, V.; Дідух, М. І.; Дидух, Н. И.; Didukh, M.; Ковальчук, Т. І.; Ковальчук, Т. И.; Kovalchuk, T.; Захарін, В. В.; Захарин, В. В.; Zakharin, V.; Безверха, Л. М.; Безверха, Л. Н.; Bezverkha, L.
2018Современные вызовы с химическими токсикозами пчелПясковский, В. М.; П’ясківський, В. М.; Pyaskovsky, V.; Вербельчук, Т. В.; Verbelchuk, Т.; Вербельчук, С. П.; Verbelchuk, S.; Кривой, М. Н.; Кривий, М. М.; Kryvyi, М.
2022Статеві особливості відчуття безпеки/небезпеки в умовах повномасштабної війни Росії в УкраїніКашапова, Д. І.; Kashapova, D.
Отображение результатов 19 до 38 из 55
< назад   дальше >

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет