DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >

Просмотр коллекции по группе - По тематике quality

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Ґ Д Е Є Ё Ж З И І Ї Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 114 до 133 из 163
< назад   дальше >
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
2022Технологічна оцінка якості м’ясної продукції за різних способів оглушення тварин в умовах ФОП «Якімець В. І.»Васяк, В. Ю.; Vasiak, V.
2023Технологічні аспекти виробництва молочних продуктів в умовах ПП «Ізяславмолпродукт» Хмельницької областіГрейман, В. О.; Greiman, V.
2022Технологічні особливості виробництва кисломолочних продуктів в умовах АТ «Житомирський молокозавод» Житомирської областіЛипко, П. М.; Lypko, P.
2020Технологічні особливості виробництва органічного солодковершкового масла в умовах ТОВ «Органік Мілк» Баранівського району Житомирської областіГудзенко, І. С.; Hudzenko, I.
2021Технологічні особливості виробництва солодковершкового масла та спреду в умовах ТОВ «Еней» Житомирської областіСуярова, Д. В.; Suiarova, D.
2023Технологічні особливості забою сільськогосподарських тварин в умовах ТОВ «Еком’ясо Полісся» Житомирської областіЧернюк, Д. О.; Cherniuk, D.
2023Технологічні особливості забою халяльних тварин в умовах ТОВ «Еком’ясо Полісся» Житомирського районуМатвійчук, Д. І.; Matviichuk, D.
2023Технологія виготовлення варених ковбасних виробів в умовах ТОВ «Еком’ясо Полісся» Житомирської областіЗаровний, М. М.; Zarovnyi, M.
2021Технологія виробництва згущеного молока в умовах ДП «Ружин-молоко»Олійник, Л. Л.; Oliinyk, L.
2021Технологія виробництва питного молока в умовах АТ «Житомирський маслозавод»Федорчук, Н. А.; Fedorchuck, N.
2020Технологія виробництва плавлених сирів та сирних продуктів в умовах ТОВ «Брусилівський маслозавод» Брусилівського району Житомирської областіБабицький, В. В.; Babytskyi, V.
2010Технологія виробництва продукції рослинництва. Частина 1Мельник, C. І.; Melnik, S.; Мельник, С. И.; Муляр, О. Д.; Mulyar, O.; Муляр, А. Д.; Кочубей, М. Й.; Kochubey, M.; Кочубей, М. И.; Іванцов, П. Д.; Ivantsov, P.; Иванцов, П. Д.
2010Технологія виробництва продукції рослинництва. Частина 2Мельник, C. І.; Melnik, S.; Мельник, С. И.; Муляр, О. Д.; Mulyar, O.; Муляр, А. Д.; Кочубей, М. Й.; Kochubey, M.; Кочубей, М. И.; Іванцов, П. Д.; Ivantsov, P.; Иванцов, П. Д.
2020Технологія виробництва сосисок та оцінка їх якості в умовах ТОВ «Житомирський м’ясокомбінат» м. ЖитомираХващевський, Р. П.; Khvashchevsky, R.
2020Технологія виробництва та формування якості спреду «Оригінальний» ТОВ «Андрушівський МСЗ» м. Андрушівка Житомирської областіДанилюк, І. О.; Danyliuk, І.
2020Технологія виробництва твердого сиру ТМ «Золотава» та оцінка його якості в умовах ТОВ «Андрушівський маслосирзавод» Андрушівського району Житомирської областіСівковська, Д. О.; Sivkovska, D.
2020Технологія переробки м’ясної сировини у ФОП «Лашхіа Л.О.» Житомирського районуКаранюк, Н. А.; Karanyuk, N.
2017Трансформація системи управління якістю аграрних підприємств в інтелектуальній економіціЯкобчук, В. А.; Yakobchuk, V.; Ярош, С. В.; Yarosh, S.
2020Удoскoнaлення якoсті прoдукції зa рaхунoк фaктoрів вирoбництвaМісевич, М. А.; Mysevych, М.; Залужна, О. О.; Zaluzhna, О.
2023Удосконалення елементів технології вирощування сої в умовах ТОВ «УКРЗЕМКОМХібовська, О. В.; Khibovska, O.
Отображение результатов 114 до 133 из 163
< назад   дальше >

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет