|
Institutional Repository of Polissia National University >
Просмотр коллекции по группе - По тематике quality
Отображение результатов 114 до 133 из 163
Дата публикации | Название | Автор(ы) | 2022 | Технологічна оцінка якості м’ясної продукції за різних способів оглушення тварин в умовах ФОП «Якімець В. І.» | Васяк, В. Ю.; Vasiak, V. |
2023 | Технологічні аспекти виробництва молочних продуктів в умовах ПП «Ізяславмолпродукт» Хмельницької області | Грейман, В. О.; Greiman, V. |
2022 | Технологічні особливості виробництва кисломолочних продуктів в умовах АТ «Житомирський молокозавод» Житомирської області | Липко, П. М.; Lypko, P. |
2020 | Технологічні особливості виробництва органічного солодковершкового масла в умовах ТОВ «Органік Мілк» Баранівського району Житомирської області | Гудзенко, І. С.; Hudzenko, I. |
2021 | Технологічні особливості виробництва солодковершкового масла та спреду в умовах ТОВ «Еней» Житомирської області | Суярова, Д. В.; Suiarova, D. |
2023 | Технологічні особливості забою сільськогосподарських тварин в умовах ТОВ «Еком’ясо Полісся» Житомирської області | Чернюк, Д. О.; Cherniuk, D. |
2023 | Технологічні особливості забою халяльних тварин в умовах ТОВ «Еком’ясо Полісся» Житомирського району | Матвійчук, Д. І.; Matviichuk, D. |
2023 | Технологія виготовлення варених ковбасних виробів в умовах ТОВ «Еком’ясо Полісся» Житомирської області | Заровний, М. М.; Zarovnyi, M. |
2021 | Технологія виробництва згущеного молока в умовах ДП «Ружин-молоко» | Олійник, Л. Л.; Oliinyk, L. |
2021 | Технологія виробництва питного молока в умовах АТ «Житомирський маслозавод» | Федорчук, Н. А.; Fedorchuck, N. |
2020 | Технологія виробництва плавлених сирів та сирних продуктів в умовах ТОВ «Брусилівський маслозавод» Брусилівського району Житомирської області | Бабицький, В. В.; Babytskyi, V. |
2010 | Технологія виробництва продукції рослинництва. Частина 1 | Мельник, C. І.; Melnik, S.; Мельник, С. И.; Муляр, О. Д.; Mulyar, O.; Муляр, А. Д.; Кочубей, М. Й.; Kochubey, M.; Кочубей, М. И.; Іванцов, П. Д.; Ivantsov, P.; Иванцов, П. Д. |
2010 | Технологія виробництва продукції рослинництва. Частина 2 | Мельник, C. І.; Melnik, S.; Мельник, С. И.; Муляр, О. Д.; Mulyar, O.; Муляр, А. Д.; Кочубей, М. Й.; Kochubey, M.; Кочубей, М. И.; Іванцов, П. Д.; Ivantsov, P.; Иванцов, П. Д. |
2020 | Технологія виробництва сосисок та оцінка їх якості в умовах ТОВ «Житомирський м’ясокомбінат» м. Житомира | Хващевський, Р. П.; Khvashchevsky, R. |
2020 | Технологія виробництва та формування якості спреду «Оригінальний» ТОВ «Андрушівський МСЗ» м. Андрушівка Житомирської області | Данилюк, І. О.; Danyliuk, І. |
2020 | Технологія виробництва твердого сиру ТМ «Золотава» та оцінка його якості в умовах ТОВ «Андрушівський маслосирзавод» Андрушівського району Житомирської області | Сівковська, Д. О.; Sivkovska, D. |
2020 | Технологія переробки м’ясної сировини у ФОП «Лашхіа Л.О.» Житомирського району | Каранюк, Н. А.; Karanyuk, N. |
2017 | Трансформація системи управління якістю аграрних підприємств в інтелектуальній економіці | Якобчук, В. А.; Yakobchuk, V.; Ярош, С. В.; Yarosh, S. |
2020 | Удoскoнaлення якoсті прoдукції зa рaхунoк фaктoрів вирoбництвa | Місевич, М. А.; Mysevych, М.; Залужна, О. О.; Zaluzhna, О. |
2023 | Удосконалення елементів технології вирощування сої в умовах ТОВ «УКРЗЕМКОМ | Хібовська, О. В.; Khibovska, O. |
Отображение результатов 114 до 133 из 163
|