DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >

Просмотр коллекции по группе - По тематике органолептичні показники

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Ґ Д Е Є Ё Ж З И І Ї Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 1 до 11 из 11
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
2024Аналіз технологій виробництва вершкового масла в умовах ТОВ «Андрушівський маслосирзавод» Житомирської областіГолощук, К. В.; Holoshchuk, K.
2014Оцінка джерел водопостачання м. ЖитомирБандура, О. Л.; Bandura, O.; Климчик, О. М.; Klymchyk, O.; Климчик, О. Н.
2020Показники якості бджолиного обніжжяДідух, В. А.; Diduh, V.
2020Продуктивність бджолиних сімей, якість та безпечність меду, отриманого в умовах Полісся УкраїниНевмержицький, М. М.; Nevmerzhytsky, М.
2021Технологія виготовлення варених ковбас в умовах ТОВ «М'ясовита» Житомирської областіСорока, А. С.; Soroka, A.
2023Технологія виготовлення сардельок вищого ґатунку «Екстра» в умовах ТОВ «Житомирський м’ясокомбінат», м. ЖитомирГрищук, К. С.; Hryshchuk, K.
2021Технологія виробництва згущеного молока в умовах ДП «Ружин-молоко»Олійник, Л. Л.; Oliinyk, L.
2023Технологія виробництва солодковершкового спреду в умовах ДП «Старокостянтинівський молочний завод»Косенко, Ю. О.; Kosenko, Yu.
2024Технологія виробництва спреду «Фермерський» та оцінка його якості в умовах ДП «Старокостянтинівський молочний завод»Мошківський, Б. А.; Moshkivskyi, B.
2020Технологія виробництва та оцінка якості солодковершкового масла та спреду в умовах АТ «Житомирський маслозавод»Шпак, С. О.; Shpak, S.
2016Фізико-хімічні показники бджолиного обніжжя з Лісостепу УкраїниЗастулка, О. О.; Zastulka, O.; Солодка, Л. О.; Solodka, L.; Чала, І. В.; Чалая, И. В.; Chala, I.
Отображение результатов 1 до 11 из 11

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет