|
Institutional Repository of Polissia National University >
Просмотр коллекции по группе - По тематике органолептичні показники
Отображение результатов 1 до 11 из 11
Дата публикации | Название | Автор(ы) | 2024 | Аналіз технологій виробництва вершкового масла в умовах ТОВ «Андрушівський маслосирзавод» Житомирської області | Голощук, К. В.; Holoshchuk, K. |
2014 | Оцінка джерел водопостачання м. Житомир | Бандура, О. Л.; Bandura, O.; Климчик, О. М.; Klymchyk, O.; Климчик, О. Н. |
2020 | Показники якості бджолиного обніжжя | Дідух, В. А.; Diduh, V. |
2020 | Продуктивність бджолиних сімей, якість та безпечність меду, отриманого в умовах Полісся України | Невмержицький, М. М.; Nevmerzhytsky, М. |
2021 | Технологія виготовлення варених ковбас в умовах ТОВ «М'ясовита» Житомирської області | Сорока, А. С.; Soroka, A. |
2023 | Технологія виготовлення сардельок вищого ґатунку «Екстра» в умовах ТОВ «Житомирський м’ясокомбінат», м. Житомир | Грищук, К. С.; Hryshchuk, K. |
2021 | Технологія виробництва згущеного молока в умовах ДП «Ружин-молоко» | Олійник, Л. Л.; Oliinyk, L. |
2023 | Технологія виробництва солодковершкового спреду в умовах ДП «Старокостянтинівський молочний завод» | Косенко, Ю. О.; Kosenko, Yu. |
2024 | Технологія виробництва спреду «Фермерський» та оцінка його якості в умовах ДП «Старокостянтинівський молочний завод» | Мошківський, Б. А.; Moshkivskyi, B. |
2020 | Технологія виробництва та оцінка якості солодковершкового масла та спреду в умовах АТ «Житомирський маслозавод» | Шпак, С. О.; Shpak, S. |
2016 | Фізико-хімічні показники бджолиного обніжжя з Лісостепу України | Застулка, О. О.; Zastulka, O.; Солодка, Л. О.; Solodka, L.; Чала, І. В.; Чалая, И. В.; Chala, I. |
Отображение результатов 1 до 11 из 11
|