DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >

Просмотр коллекции по группе - По тематике технологія

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Ґ Д Е Є Ё Ж З И І Ї Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 1 до 20 из 154
 дальше >
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
2022Influence of technological factors on milk quality indicatorsSokoliuk, V.; Соколюк, В. М.; Dukhnytsky, V.; Духницький, В. Б.; Krupelnytsky, T.; Крупельницький, Т. В.; Ligomina, I.; Лігоміна, І. П.; Revunets, A.; Ревунець, A. С.; Prus, V.; Прус, В. М.
2024Utilisation of livestock byproducts for resource-saving biogas production in industrial pork productionPiskun, V.; Піскун, В. І.; Zolotarov, A.; Золотарьов, А. П.; Ponomarova, M.; Пономарьова, М. С.; Zolotarоva, S.; Золотарьова, С. А.; Yevsiiukov, O.; Євсюков, О. Ф.
2009Агроекологічне обґрунтування технології виробництва льону-довгунця в Поліссі УкраїниДідора, В. Г.; Didora, V.
2021Агроекологічні основи вирощування картоплі в агроценозах ПоліссяШувар, І. А.; Shuvar, I.; Кропивницький, Р. Б.; Kropyvnytskyi, R.; Кравчук, М. М.; Kravchuk, M.; Ковальов, В. Б.; Kovalov, V.; Матвійчук, Н. Г.; Matviychuk, N.; Матвійчук, Б. В.; Matviychuk, B.
2021Аналіз споживчих властивостей та оцінка якості морозива ТМ «Рудь» АТ Житомирський маслозаводАтаманчук, М. М.; Atamanchuk, M.
2023Аналіз технології виробництва кисломолочної продукції в умовах АТ «Житомирський маслозавод», м. ЖитомирЧерваток, Є. Р.; Chervatok, E.
2023Аналіз технології виробництва молока в умовах СТОВ «Гладковицьке» Коростенського району Житомирської областіМаліновська, Д. М.; Malinovska, D.
2024Аналіз технології виробництва молока в умовах СТОВ «Старокотельнянське» Житомирської областіСорока, К. П.; Soroka, K.
2022Аналіз технології виробництва молока на прикладі товарних господарств Житомирської областіСолоненко, Є. Л.; Solonenko, E.
2024Аналіз технології виробництва плавлених сирів в умовах ДП «Старокостянтинівський молочний завод» м. ЖитомирДзензіловська, О. О.; Dzenzilovska, O.
2024Аналіз технології виробництва сичужних сирів в умовах ТОВ “Андрушівський маслосирзавод” Житомирської областіСтацюк, М. І.; Statsіuk, M.
2024Аналіз технології виробництва та асортименту молочної продукції ДП «Старокостянтинівський молочний завод», м. ЖитомирДанчишак, П. І.; Danchyshak, P.
2024Аналіз технології виробництва яловичини в умовах ПП «Галекс-Агро» Житомирської областіМаліцька, Т. В.; Malytska, T.
2024Аналіз технології переробки молочної сировини та реалізації готової продукції в умовах АТ «Житомирський маслозавод», м. ЖитомирПетрук, Ю. А.; Petruk, Y.
2024Аналіз якості та технології переробки м’ясо-сировини в умовах ТОВ «Еком’ясо Полісся» Житомирської областіСтепарук, О. В.; Steparuk, O.
2020Біодиверсифікація технологій рекультивації земель після добування ільменітових рудКукелко, С. Д.; Kukelko, S.
2020Вдосконалення біогазових установок для виробництва добривКравченко, Ю. О.; Kravchenko, Yu.
2023Вплив паратипових факторів на молочну продуктивність корів в умовах ПСПО «Полісся» Житомирської областіЛитяга, С. С.; Lytiaga, S.
2022Вплив природної мінеральної добавки алуніт на продуктивні якості курейСахарський, В. С.; Sakharsky, V.
2020Вплив різних обробок ґрунту на врожайність та якісні показники жовтого люпинуЗубро, Д. І.; Zubro, D.
Отображение результатов 1 до 20 из 154
 дальше >

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет