DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >

Просмотр коллекции по группе - По тематике фізико-хімічні показники

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Ґ Д Е Є Ё Ж З И І Ї Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 1 до 12 из 12
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
2024Аналіз технологій виробництва вершкового масла в умовах ТОВ «Андрушівський маслосирзавод» Житомирської областіГолощук, К. В.; Holoshchuk, K.
2021Біотехнологічні особливості виробництва та оцінка якості безлактозного йогуртуТрохименко, В. З.; Trokhymenko, V.; Дідух, М. І.; Didukh, M.; Ковальчук, Т. І.; Kovalchuk, T.; Біденко, В. М.; Bidenko, V.; Захарін, В. В.; Zakharin, V.
2019Зміна фізико-хімічних показників родючості чорнозему опідзоленого в сівозміні залежно від різного удобренняГосподаренко, Г. М.; Нospodarenko, Н.; Господаренко, Г. Н.; Прокопчук, І. В.; Prokopchuk, I.; Прокопчук, И. В.; Черно, О. Д.; Cherno, О.; Бойко, В. П.; Boyko, V.
2020Показники якості бджолиного обніжжяДідух, В. А.; Diduh, V.
2011Сезонні коливання показників якості питної води у різних біогеохімічних зонах УкраїниСоколюк, В. М.; Sokolyuk, V.
2020Технологічні особливості виробництва органічного солодковершкового масла в умовах ТОВ «Органік Мілк» Баранівського району Житомирської областіГудзенко, І. С.; Hudzenko, I.
2021Технологія виготовлення варених ковбас в умовах ТОВ «М'ясовита» Житомирської областіСорока, А. С.; Soroka, A.
2023Технологія виготовлення сардельок вищого ґатунку «Екстра» в умовах ТОВ «Житомирський м’ясокомбінат», м. ЖитомирГрищук, К. С.; Hryshchuk, K.
2021Технологія виробництва згущеного молока в умовах ДП «Ружин-молоко»Олійник, Л. Л.; Oliinyk, L.
2024Технологія виробництва спреду «Фермерський» та оцінка його якості в умовах ДП «Старокостянтинівський молочний завод»Мошківський, Б. А.; Moshkivskyi, B.
2020Технологія виробництва та оцінка якості солодковершкового масла та спреду в умовах АТ «Житомирський маслозавод»Шпак, С. О.; Shpak, S.
2019Фізико-хімічні показники меду залежно від термінів зберігання після обробки бджолосімей хлорамфеніколомМягка, К. С.; Miagka, K.; Мягкая, К. С.; Ткачук, С. А.; Tkachuk, S.
Отображение результатов 1 до 12 из 12

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет