|
Institutional Repository of Polissia National University >
Просмотр коллекции по группе - По тематике safety
Отображение результатов 15 до 34 из 55
Дата публикации | Название | Автор(ы) | 2023 | Інноваційні технології процесу забою та первинної обробки туш в умовах ТОВ «Еком'ясо Полісся» Житомирської області | Кисленко, Я. В.; Kislenko, Y. |
2018 | Качество продуктов животноводства в Житомирской области | Котелевич, В. А.; Kotelevich, V. |
2022 | Контроль якості та безпечності молока в умовах ТОВ «Галіївський маслозавод» | Євтушенко, А. А.; Yevtushenko, A. |
2023 | Крафтова технологія виробництва сирокопчених ковбас в ТОВ «Органік м’ясо», м. Баранівка | Клосовський, Р. В.; Klosovsky, R. |
2023 | Моніторинг якості та безпечності м’ясних продуктів в умовах Шепетівської міжрайонної державної лабораторії Держпродспоживслужби | Биковський, Б. Ю.; Bykovskyi, B. |
2023 | Моніторинг якості та безпечності молочних продуктів в умовах Шепетівської міжрайонної державної лабораторії Держпродспоживслужби | Биковська, Д. В.; Bykovska, D. |
2020 | Напрямки поліпшення поживних властивостей і якості варених ковбас в умовах ТОВ Терещенко А. Г. «Ковбаси Черняхова» | Мишук, Р. Ю.; Myshuk, R. |
2018 | Неконтрольоване поширення ГМО – загроза бджолі | П’ясківський, В. М.; Пясковский, В. М.; Pyaskovsky, V.; Вербельчук, Т. В.; Verbelchuk, Т.; Вербельчук, С. П.; Verbelchuk, S. |
2018 | Новые вызовы незаразных болезней пчел | Пясковский, В. М.; П’ясківський, В. М.; Pyaskovsky, V.; Вербельчук, Т. В.; Verbelchuk, Т.; Вербельчук, С. П.; Verbelchuk, S. |
2020 | Організаційні основи забезпечення якості і безпечності продукції Рихальського заводу сухого молока | П’ятак, В. С.; Piatak, V. |
2023 | Організація контролю якості та безпечності молочної сировини в умовах АТ «Житомирський маслозавод» м. Житомир | Цісар, Д. Р.; Tsisar, D. |
2023 | Організація контролю якості та безпечності молочної сировини в умовах ФГ «РОСТОКЗПФ» Житомирської області | Чирко, Р. В.; Chyrko, R. |
2020 | Особливості виробництва, контроль якості та безпечності йогурту в умовах ТОВ «Органік Мілк» Баранівського району Житомирської області | Шащук, В. В.; Shashchuk, V. |
2020 | Особливості технології виробництва та оцінка якості і безпеки напівкопчених ковбас в умовах ТОВ «Житомирський м’ясокомбінат» | Гончар, Д. І.; Gonchar, D. |
2021 | Оцінка контролю якості та безпечності м'ясної сировини в умовах ПП «Якімець В.І.» Житомирської області | Супрун, П. С.; Suprun, P. |
2020 | Оцінка технології переробки м’ясної сировини в умовах ТОВ «Лідер Продукт Плюс» Овруцького району Житомирської області | Бухлицький, Є. О.; Bukhlytskyi, Ye. |
2023 | Оцінка якості і безпечності морозива в умовах АТ «Житомирський маслозавод» | Корейко, В. Я.; Koreiko, V. |
2020 | Оцінка якості м’ясопродуктів в умовах ТОВ «Житомирський м’ясокомбінат» | Дудник, Р. В.; Dudnyk, R. |
2020 | Оцінка якості та безпеки свинини в умовах ТОВ «Житомирський м’ясокомбінат» | Карпунець, Ю. С.; Karpunets, U. |
2014 | Подготовка специалистов в сфере производства безопасной пищевой продукции с использованием принципов HACCP | Асташева, Н. П.; Astasheva, N.; Перепелятников, Г. П.; Perepelyatnikov, G.; Хрипкова, А. П.; Khripova, A. |
Отображение результатов 15 до 34 из 55
|