DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >

Просмотр коллекции по группе - По тематике переробка

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Ґ Д Е Є Ё Ж З И І Ї Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 1 до 20 из 31
 дальше >
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
2023Аналіз технології виробництва кисломолочної продукції в умовах АТ «Житомирський маслозавод», м. ЖитомирЧерваток, Є. Р.; Chervatok, E.
2024Аналіз технології виробництва сичужних сирів в умовах ТОВ “Андрушівський маслосирзавод” Житомирської областіСтацюк, М. І.; Statsіuk, M.
2024Аналіз технології виробництва та асортименту молочної продукції ДП «Старокостянтинівський молочний завод», м. ЖитомирДанчишак, П. І.; Danchyshak, P.
2024Аналіз технології виробництва та переробки молока в умовах ПРАТ «Зернопродукт МХП» Вінницької областіДемченко, В. М.; Demchenko, V.
2024Аналіз технології переробки молочної сировини та реалізації готової продукції в умовах АТ «Житомирський маслозавод», м. ЖитомирПетрук, Ю. А.; Petruk, Y.
2024Аналіз якості та технології переробки м’ясо-сировини в умовах ТОВ «Еком’ясо Полісся» Житомирської областіСтепарук, О. В.; Steparuk, O.
2021Вивчення гібридних форм горіха волоськогоСторож, Б. О.; Storoj, B.
2022Інноваційна технологія виробництва сухої молочної сироватки в умовах ВАТ «Омка» м. ОвручПилипчук, Н. М.; Pylypchuk, N.
2017Напрямки використання біогазових установок в умовах аграрного виробництваКухарець, С. М.; Kukharets, S.; Кухарец, С. Н.; Голуб, Г. А.; Golub, G.; Медведський, О. В.; Medvedskyi, O.; Медведский, А. В.; Лозовий, А. С.; Lozovyi, A.; Лозовой, А. С.
2017Облік масла на підприємствах молокопереробної промисловостіОсаволюк, О. А.; Осаволюк, Е. А.; Osavoliuk, O.
2023Основні технологічні процеси виробництва м’ясних консервів в умовах ФГ «М’ясний двір Полісся», м. ОвручФурманчук, М. В.; Furmanchuk, M.
2020Особливості технології виробництва та переробки свинини в умовах ПП «Якімець» Житомирського району Житомирської областіПакляченко, В. В.; Pakliachenko, V.
2014Оцінка обсягів, якості та вартості заготовленого молока в залежності від джерел постачання та сезонних факторівКовальчук, І. В.; Kovalchuk, I.; Барановська, В. А.; Baranovska, V.; Селезньова, О. А.; Selezneva, E.
2024Оцінка технології переробки тваринницької сировини в умовах ТОВ «Гараф» (м. Житомир)Врублевський, І. А.; Vrublevsky, I.
2022Переробка і показники якості огірківМазур, М. В.; Mazur, M.
2013Перспективи розвитку міжгалузевої інтеграції у галузі ріпаківництваДанкевич, Є. М.; Dankevych, Ye.
2020Показники якості бульб картоплі придатних для технічної переробкиЖиволожний, С. І.; Zivolozniy, S.
2021Пристрої та технології руйнування зовнішньої оболонки горіхів «Фундук»Поліщук, Р. О.; Polishchuk, R.
2024Сучасні технології переробки вторинної продукції свинарства в умовах ФОП «Котович О.В.» (м. Львів)Іванюк, В. Г.; Ivanyuk, V.
2020Техніко-технологічне забезпечення комплексної безвідходної переробки рослинної сировини олійних культур у корми для органічного тваринництваАлієв, Е. Б.; Aliiev, E.; Алиев, Э. Б.; Алієва, О. Ю.; Aliieva, О.; Алиева, О. Ю.; Малєгін, Р. Д.; Malegin, R.; Малегин, Р. Д.
Отображение результатов 1 до 20 из 31
 дальше >

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет