|
Institutional Repository of Polissia National University >
Просмотр коллекции по группе - По тематике переробка
Отображение результатов 1 до 20 из 31
Дата публикации | Название | Автор(ы) | 2023 | Аналіз технології виробництва кисломолочної продукції в умовах АТ «Житомирський маслозавод», м. Житомир | Черваток, Є. Р.; Chervatok, E. |
2024 | Аналіз технології виробництва сичужних сирів в умовах ТОВ “Андрушівський маслосирзавод” Житомирської області | Стацюк, М. І.; Statsіuk, M. |
2024 | Аналіз технології виробництва та асортименту молочної продукції ДП «Старокостянтинівський молочний завод», м. Житомир | Данчишак, П. І.; Danchyshak, P. |
2024 | Аналіз технології виробництва та переробки молока в умовах ПРАТ «Зернопродукт МХП» Вінницької області | Демченко, В. М.; Demchenko, V. |
2024 | Аналіз технології переробки молочної сировини та реалізації готової продукції в умовах АТ «Житомирський маслозавод», м. Житомир | Петрук, Ю. А.; Petruk, Y. |
2024 | Аналіз якості та технології переробки м’ясо-сировини в умовах ТОВ «Еком’ясо Полісся» Житомирської області | Степарук, О. В.; Steparuk, O. |
2021 | Вивчення гібридних форм горіха волоського | Сторож, Б. О.; Storoj, B. |
2022 | Інноваційна технологія виробництва сухої молочної сироватки в умовах ВАТ «Омка» м. Овруч | Пилипчук, Н. М.; Pylypchuk, N. |
2017 | Напрямки використання біогазових установок в умовах аграрного виробництва | Кухарець, С. М.; Kukharets, S.; Кухарец, С. Н.; Голуб, Г. А.; Golub, G.; Медведський, О. В.; Medvedskyi, O.; Медведский, А. В.; Лозовий, А. С.; Lozovyi, A.; Лозовой, А. С. |
2017 | Облік масла на підприємствах молокопереробної промисловості | Осаволюк, О. А.; Осаволюк, Е. А.; Osavoliuk, O. |
2023 | Основні технологічні процеси виробництва м’ясних консервів в умовах ФГ «М’ясний двір Полісся», м. Овруч | Фурманчук, М. В.; Furmanchuk, M. |
2020 | Особливості технології виробництва та переробки свинини в умовах ПП «Якімець» Житомирського району Житомирської області | Пакляченко, В. В.; Pakliachenko, V. |
2014 | Оцінка обсягів, якості та вартості заготовленого молока в залежності від джерел постачання та сезонних факторів | Ковальчук, І. В.; Kovalchuk, I.; Барановська, В. А.; Baranovska, V.; Селезньова, О. А.; Selezneva, E. |
2024 | Оцінка технології переробки тваринницької сировини в умовах ТОВ «Гараф» (м. Житомир) | Врублевський, І. А.; Vrublevsky, I. |
2022 | Переробка і показники якості огірків | Мазур, М. В.; Mazur, M. |
2013 | Перспективи розвитку міжгалузевої інтеграції у галузі ріпаківництва | Данкевич, Є. М.; Dankevych, Ye. |
2020 | Показники якості бульб картоплі придатних для технічної переробки | Живоложний, С. І.; Zivolozniy, S. |
2021 | Пристрої та технології руйнування зовнішньої оболонки горіхів «Фундук» | Поліщук, Р. О.; Polishchuk, R. |
2024 | Сучасні технології переробки вторинної продукції свинарства в умовах ФОП «Котович О.В.» (м. Львів) | Іванюк, В. Г.; Ivanyuk, V. |
2020 | Техніко-технологічне забезпечення комплексної безвідходної переробки рослинної сировини олійних культур у корми для органічного тваринництва | Алієв, Е. Б.; Aliiev, E.; Алиев, Э. Б.; Алієва, О. Ю.; Aliieva, О.; Алиева, О. Ю.; Малєгін, Р. Д.; Malegin, R.; Малегин, Р. Д. |
Отображение результатов 1 до 20 из 31
|