|
Institutional Repository of Polissia National University >
Просмотр коллекции по группе - По тематике raw materials
Отображение результатов 1 до 20 из 26
Дата публикации | Название | Автор(ы) | 2023 | Economic and biological value of medicinal and fodder herbs for feed production | Shtakal, M.; Штакал, М. І.; Tkachenko, M.; Ткаченко, М. А.; Kolomiiets, L.; Коломієць, Л. П.; Holyk, L.; Голик, Л. М.; Ustymenko, O.; Устименко, О. В. |
2021 | Аналіз споживчих властивостей та оцінка якості морозива ТМ «Рудь» АТ Житомирський маслозавод | Атаманчук, М. М.; Atamanchuk, M. |
2024 | Аналіз технології переробки молочної сировини та реалізації готової продукції в умовах АТ «Житомирський маслозавод», м. Житомир | Петрук, Ю. А.; Petruk, Y. |
2023 | Аналіз якості м'ясної сировини при виробництві напівфабрикатів в умовах ПМП «Алекс» Житомирської області | Мартинюк, О. А.; Martyniuk, O. |
2024 | Аналіз якості молока-сировини та асортименту новинок молочної продукції в умовах АТ «Житомирський маслозавод», м. Житомир | Савчук, О. С.; Savchuk, O. |
2024 | Дослідження складу і якості молока та його використання у виробництві молочних продуктів ДП «Радомілк» Житомирської області | Ткачук, П. А.; Tkachuk, P. |
2020 | Дослідження якості сирого молока із господарств різної форми власності | Ковальчук, Т. І.; Ковальчук, Т. И.; Kovalchuk, T.; Дідух, М. І.; Дидух, Н. И.; Didukh, M.; Трохименко, В. З.; Trokhymenko, V. |
2020 | Організація системи бухгалтерського обліку при формуванні інформаційних ресурсів для управління рухом сировини і матеріалів та оподаткування молокопереробних підприємств | Гнатюк, Т. О.; Hnatyuk, T. |
2023 | Основні технологічні процеси виробництва м’ясних консервів в умовах ФГ «М’ясний двір Полісся», м. Овруч | Фурманчук, М. В.; Furmanchuk, M. |
2014 | Особливості конверсії рослинної біомаси сільськогосподарського походження | Кухарець, С. М.; Кухарец, С. Н.; Kukharets, S.; Кухарець, В. В.; Кухарец, В. В.; Kukharets, V. |
2023 | Особливості технології виробництва сиру «Голландський» на ПП «Ізяславмолпродукт» Хмельницької області | Михайлов, Н. Т.; Mikhailov, N. |
2023 | Оцінка безпечності та якості вершкового масла в умовах ТОВ «Шумський маслозавод» Тернопільської області | Куба, Б. В.; Kuba, B. |
2014 | Оцінка обсягів, якості та вартості заготовленого молока в залежності від джерел постачання та сезонних факторів | Ковальчук, І. В.; Kovalchuk, I.; Барановська, В. А.; Baranovska, V.; Селезньова, О. А.; Selezneva, E. |
2022 | Оцінка технології виробництва солодко вершкових спредів на ТОВ «Баранівський молокозавод» Житомирської області | Абрамова, А. В.; Abramova, A. |
2024 | Оцінка технології переробки тваринницької сировини в умовах ТОВ «Гараф» (м. Житомир) | Врублевський, І. А.; Vrublevsky, I. |
2024 | Оцінка якості сировини та технології виробництва продукції в умовах АТ «Житомирський маслозавод» | Черваток, Є. Р.; Chervatok, E. |
2023 | Санітарно-гігієнічні вимоги отримання молока в умовах навчально-наукової лабораторії тваринництва Поліського університету | Смірнов, О. А.; Smirnov, O. |
2023 | Технологічні аспекти виробництва молочних продуктів в умовах ПП «Ізяславмолпродукт» Хмельницької області | Грейман, В. О.; Greiman, V. |
2024 | Технологічні особливості виготовлення глазурованих сирків в умовах АТ «Житомирський маслозавод», м. Житомир | Пуздрач, К. С.; Puzdrach, K. |
2021 | Технологічні особливості виробництва варених ковбас в умовах ТОВ «Житомирський м’ясокомбінат | Баранівський, А. А.; Baranovsky, A. |
Отображение результатов 1 до 20 из 26
|