DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >

Просмотр коллекции по группе - По тематике raw materials

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Ґ Д Е Є Ё Ж З И І Ї Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 1 до 20 из 26
 дальше >
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
2023Economic and biological value of medicinal and fodder herbs for feed productionShtakal, M.; Штакал, М. І.; Tkachenko, M.; Ткаченко, М. А.; Kolomiiets, L.; Коломієць, Л. П.; Holyk, L.; Голик, Л. М.; Ustymenko, O.; Устименко, О. В.
2021Аналіз споживчих властивостей та оцінка якості морозива ТМ «Рудь» АТ Житомирський маслозаводАтаманчук, М. М.; Atamanchuk, M.
2024Аналіз технології переробки молочної сировини та реалізації готової продукції в умовах АТ «Житомирський маслозавод», м. ЖитомирПетрук, Ю. А.; Petruk, Y.
2023Аналіз якості м'ясної сировини при виробництві напівфабрикатів в умовах ПМП «Алекс» Житомирської областіМартинюк, О. А.; Martyniuk, O.
2024Аналіз якості молока-сировини та асортименту новинок молочної продукції в умовах АТ «Житомирський маслозавод», м. ЖитомирСавчук, О. С.; Savchuk, O.
2024Дослідження складу і якості молока та його використання у виробництві молочних продуктів ДП «Радомілк» Житомирської областіТкачук, П. А.; Tkachuk, P.
2020Дослідження якості сирого молока із господарств різної форми власностіКовальчук, Т. І.; Ковальчук, Т. И.; Kovalchuk, T.; Дідух, М. І.; Дидух, Н. И.; Didukh, M.; Трохименко, В. З.; Trokhymenko, V.
2020Організація системи бухгалтерського обліку при формуванні інформаційних ресурсів для управління рухом сировини і матеріалів та оподаткування молокопереробних підприємствГнатюк, Т. О.; Hnatyuk, T.
2023Основні технологічні процеси виробництва м’ясних консервів в умовах ФГ «М’ясний двір Полісся», м. ОвручФурманчук, М. В.; Furmanchuk, M.
2014Особливості конверсії рослинної біомаси сільськогосподарського походженняКухарець, С. М.; Кухарец, С. Н.; Kukharets, S.; Кухарець, В. В.; Кухарец, В. В.; Kukharets, V.
2023Особливості технології виробництва сиру «Голландський» на ПП «Ізяславмолпродукт» Хмельницької областіМихайлов, Н. Т.; Mikhailov, N.
2023Оцінка безпечності та якості вершкового масла в умовах ТОВ «Шумський маслозавод» Тернопільської областіКуба, Б. В.; Kuba, B.
2014Оцінка обсягів, якості та вартості заготовленого молока в залежності від джерел постачання та сезонних факторівКовальчук, І. В.; Kovalchuk, I.; Барановська, В. А.; Baranovska, V.; Селезньова, О. А.; Selezneva, E.
2022Оцінка технології виробництва солодко вершкових спредів на ТОВ «Баранівський молокозавод» Житомирської областіАбрамова, А. В.; Abramova, A.
2024Оцінка технології переробки тваринницької сировини в умовах ТОВ «Гараф» (м. Житомир)Врублевський, І. А.; Vrublevsky, I.
2024Оцінка якості сировини та технології виробництва продукції в умовах АТ «Житомирський маслозавод»Черваток, Є. Р.; Chervatok, E.
2023Санітарно-гігієнічні вимоги отримання молока в умовах навчально-наукової лабораторії тваринництва Поліського університетуСмірнов, О. А.; Smirnov, O.
2023Технологічні аспекти виробництва молочних продуктів в умовах ПП «Ізяславмолпродукт» Хмельницької областіГрейман, В. О.; Greiman, V.
2024Технологічні особливості виготовлення глазурованих сирків в умовах АТ «Житомирський маслозавод», м. ЖитомирПуздрач, К. С.; Puzdrach, K.
2021Технологічні особливості виробництва варених ковбас в умовах ТОВ «Житомирський м’ясокомбінатБаранівський, А. А.; Baranovsky, A.
Отображение результатов 1 до 20 из 26
 дальше >

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет