|
Institutional Repository of Polissia National University >
Просмотр коллекции по группе - По тематике безпечність
Отображение результатов 1 до 20 из 44
Дата публикации | Название | Автор(ы) | 2018 | Адаптація підприємств молокопродуктового підкомплексу України до міжнародних стандартів якості та безпечності харчової продукції: нормативно-правові та статистичні аспекти | Микитюк, В. М.; Mykytiuk, V.; Чугаєвська, С. В.; Chuhaievska, S.; Чугаевская, С. В. |
2023 | Аналіз годівлі молочних корів в ПСП «Новоселиця» Житомирської області | Губенко, Д. М.; Hubenko, D. |
2023 | Аналіз технології виробництва плавленого сиру в умовах ДП «Старокостянтинівський молочний завод» м. Житомир | Шиманська, К. Р.; Shymanska, K. |
2024 | Аналіз технології виробництва ряжанки в умовах АТ «Житомирський маслозавод», м. Житомир | Заєнчковська, Т. Ю.; Zaienchkovska, T. |
2021 | Безпечність та якість меду натурального | Сірик, Ж. С.; Sirik, Zh. |
2022 | Ветеринарно-санітарна експертиза і ветсаноцінка продуктів забою великої рогатої худоби в умовах ТОВ «Житомирський м'ясокомбінат» | Струбчевська, В. С.; Strubchevska, V. |
2018 | Вплив способу висушування бджолиного обніжжя на його якість та безпечність | Лісогурська, Д. В.; Лисогурская, Д. В.; Lisohurska, D.; Фурман, С. В.; Furman, S.; Ковальчук, І. В.; Ковальчук, И. В.; Kovalchuk, I.; Кураченко, Н. М.; Кураченко, Н. Н.; Kurachenko, N.; Дорохов, В. І.; Дорохов, В. И.; Dorohov, V. |
2020 | Дослідження складу і якості молока та його використання у виробництві молочних продуктів в умовах АТ «Житомирський маслозавод» | Майстренко, А. В.; Maistrenko, A. |
2020 | Дослідження якості сирого молока із господарств різної форми власності | Ковальчук, Т. І.; Ковальчук, Т. И.; Kovalchuk, T.; Дідух, М. І.; Дидух, Н. И.; Didukh, M.; Трохименко, В. З.; Trokhymenko, V. |
2023 | Інноваційні технології процесу забою та первинної обробки туш в умовах ТОВ «Еком'ясо Полісся» Житомирської області | Кисленко, Я. В.; Kislenko, Y. |
2024 | Контроль якості варено-копчених ковбас в умовах ТОВ «М’ясовита» м. Бердичів | Середа, О. В.; Sereda, O. |
2022 | Контроль якості та безпечності молока в умовах ТОВ «Галіївський маслозавод» | Євтушенко, А. А.; Yevtushenko, A. |
2023 | Крафтова технологія виробництва сирокопчених ковбас в ТОВ «Органік м’ясо», м. Баранівка | Клосовський, Р. В.; Klosovsky, R. |
2023 | Моніторинг якості та безпечності м’ясних продуктів в умовах Шепетівської міжрайонної державної лабораторії Держпродспоживслужби | Биковський, Б. Ю.; Bykovskyi, B. |
2023 | Моніторинг якості та безпечності молочних продуктів в умовах Шепетівської міжрайонної державної лабораторії Держпродспоживслужби | Биковська, Д. В.; Bykovska, D. |
2020 | Напрямки поліпшення поживних властивостей і якості варених ковбас в умовах ТОВ Терещенко А. Г. «Ковбаси Черняхова» | Мишук, Р. Ю.; Myshuk, R. |
2020 | Організаційні основи забезпечення якості і безпечності продукції Рихальського заводу сухого молока | П’ятак, В. С.; Piatak, V. |
2023 | Організація контролю якості та безпечності молочної сировини в умовах АТ «Житомирський маслозавод» м. Житомир | Цісар, Д. Р.; Tsisar, D. |
2023 | Організація контролю якості та безпечності молочної сировини в умовах ФГ «РОСТОКЗПФ» Житомирської області | Чирко, Р. В.; Chyrko, R. |
2023 | Особливості виробництва органічного морозива в умовах АТ «Житомирський маслозавод» | Бондарчук, А. В.; Bondarchuk, A. |
Отображение результатов 1 до 20 из 44
|