DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >

Просмотр коллекции по группе - По тематике безпечність

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Ґ Д Е Є Ё Ж З И І Ї Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 1 до 20 из 44
 дальше >
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
2018Адаптація підприємств молокопродуктового підкомплексу України до міжнародних стандартів якості та безпечності харчової продукції: нормативно-правові та статистичні аспектиМикитюк, В. М.; Mykytiuk, V.; Чугаєвська, С. В.; Chuhaievska, S.; Чугаевская, С. В.
2023Аналіз годівлі молочних корів в ПСП «Новоселиця» Житомирської областіГубенко, Д. М.; Hubenko, D.
2023Аналіз технології виробництва плавленого сиру в умовах ДП «Старокостянтинівський молочний завод» м. ЖитомирШиманська, К. Р.; Shymanska, K.
2024Аналіз технології виробництва ряжанки в умовах АТ «Житомирський маслозавод», м. ЖитомирЗаєнчковська, Т. Ю.; Zaienchkovska, T.
2021Безпечність та якість меду натуральногоСірик, Ж. С.; Sirik, Zh.
2022Ветеринарно-санітарна експертиза і ветсаноцінка продуктів забою великої рогатої худоби в умовах ТОВ «Житомирський м'ясокомбінат»Струбчевська, В. С.; Strubchevska, V.
2018Вплив способу висушування бджолиного обніжжя на його якість та безпечністьЛісогурська, Д. В.; Лисогурская, Д. В.; Lisohurska, D.; Фурман, С. В.; Furman, S.; Ковальчук, І. В.; Ковальчук, И. В.; Kovalchuk, I.; Кураченко, Н. М.; Кураченко, Н. Н.; Kurachenko, N.; Дорохов, В. І.; Дорохов, В. И.; Dorohov, V.
2020Дослідження складу і якості молока та його використання у виробництві молочних продуктів в умовах АТ «Житомирський маслозавод»Майстренко, А. В.; Maistrenko, A.
2020Дослідження якості сирого молока із господарств різної форми власностіКовальчук, Т. І.; Ковальчук, Т. И.; Kovalchuk, T.; Дідух, М. І.; Дидух, Н. И.; Didukh, M.; Трохименко, В. З.; Trokhymenko, V.
2023Інноваційні технології процесу забою та первинної обробки туш в умовах ТОВ «Еком'ясо Полісся» Житомирської областіКисленко, Я. В.; Kislenko, Y.
2024Контроль якості варено-копчених ковбас в умовах ТОВ «М’ясовита» м. БердичівСереда, О. В.; Sereda, O.
2022Контроль якості та безпечності молока в умовах ТОВ «Галіївський маслозавод»Євтушенко, А. А.; Yevtushenko, A.
2023Крафтова технологія виробництва сирокопчених ковбас в ТОВ «Органік м’ясо», м. БаранівкаКлосовський, Р. В.; Klosovsky, R.
2023Моніторинг якості та безпечності м’ясних продуктів в умовах Шепетівської міжрайонної державної лабораторії ДержпродспоживслужбиБиковський, Б. Ю.; Bykovskyi, B.
2023Моніторинг якості та безпечності молочних продуктів в умовах Шепетівської міжрайонної державної лабораторії ДержпродспоживслужбиБиковська, Д. В.; Bykovska, D.
2020Напрямки поліпшення поживних властивостей і якості варених ковбас в умовах ТОВ Терещенко А. Г. «Ковбаси Черняхова»Мишук, Р. Ю.; Myshuk, R.
2020Організаційні основи забезпечення якості і безпечності продукції Рихальського заводу сухого молокаП’ятак, В. С.; Piatak, V.
2023Організація контролю якості та безпечності молочної сировини в умовах АТ «Житомирський маслозавод» м. ЖитомирЦісар, Д. Р.; Tsisar, D.
2023Організація контролю якості та безпечності молочної сировини в умовах ФГ «РОСТОКЗПФ» Житомирської областіЧирко, Р. В.; Chyrko, R.
2023Особливості виробництва органічного морозива в умовах АТ «Житомирський маслозавод»Бондарчук, А. В.; Bondarchuk, A.
Отображение результатов 1 до 20 из 44
 дальше >

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет