DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >

Просмотр коллекции по группе - По заглавию

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Ґ Д Е Є Ё Ж З И І Ї Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 13167 до 13186 из 14802
< назад   дальше >
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
2023Технологія виробництва молока в умовах фермерського господарства «Sydgaarden» (Данія) як передовий досвід для впровадження в УкраїніП’ятківський, І. В.; Pyatkivskyi, I.
2021Технологія виробництва молока та шляхи її удосконалення в умовах Козятинської філії ПрАТ «Зернопродукт МХП» Вінницької областіЯблонський, М. А.; Yablonsky, M.
2021Технологія виробництва молока та шляхи її удосконалення в умовах СТОВ «Мирославль-Агро» Житомирської областіНикитенко, М. С.; Nikitenko, M.
2023Технологія виробництва молочних продуктів в умовах ПП «Бісквіто-Мілк» Житомирської областіФисун, М. А.; Fуsun, M.
2021Технологія виробництва питного молока в умовах АТ «Житомирський маслозавод»Федорчук, Н. А.; Fedorchuck, N.
2020Технологія виробництва плавлених сирів та сирних продуктів в умовах ТОВ «Брусилівський маслозавод» Брусилівського району Житомирської областіБабицький, В. В.; Babytskyi, V.
2010Технологія виробництва продукції рослинництва. Частина 1Мельник, C. І.; Melnik, S.; Мельник, С. И.; Муляр, О. Д.; Mulyar, O.; Муляр, А. Д.; Кочубей, М. Й.; Kochubey, M.; Кочубей, М. И.; Іванцов, П. Д.; Ivantsov, P.; Иванцов, П. Д.
2010Технологія виробництва продукції рослинництва. Частина 2Мельник, C. І.; Melnik, S.; Мельник, С. И.; Муляр, О. Д.; Mulyar, O.; Муляр, А. Д.; Кочубей, М. Й.; Kochubey, M.; Кочубей, М. И.; Іванцов, П. Д.; Ivantsov, P.; Иванцов, П. Д.
2020Технологія виробництва продукції скотарства та шляхи її удосконалення в умовах Козятинської філії ПрАТ «Зернопродукт МХП» Козятинського району Вінницької областіСкоробреха, В. О; Skorobrekha, V.
2021Технологія виробництва простокваші ванільної в умовах АТ «Житомирський маслозавод»Філон, А. В.; Filon, A.
2016Технологія виробництва риби холодного копчення в умовах ТОВ «Ревега» Бердичівського району Житомирської областіГруша, В. В.; Grusha, V.; Вербельчук, С. П.; Verbelchuk, S.
2021Технологія виробництва розсільних сирів в умовах ТОВ «Галіївський маслозавод» Житомирської областіПостернак, Т. С.; Posternak, T.
2023Технологія виробництва солодковершкового спреду в умовах ДП «Старокостянтинівський молочний завод»Косенко, Ю. О.; Kosenko, Yu.
2020Технологія виробництва сосисок та оцінка їх якості в умовах ТОВ «Житомирський м’ясокомбінат» м. ЖитомираХващевський, Р. П.; Khvashchevsky, R.
2023Технологія виробництва сухого молока в умовах ТОВ «Рихальський завод сухого молока» Житомирської областіОвсійчук, А. О.; Ovsiichuk, A.
2020Технологія виробництва та оцінка якості масла «Хуторок селянський» в умовах ПАТ «Житомирський маслозавод»Веремчук, К. М.; Veremchuk, К.
2020Технологія виробництва та оцінка якості солодковершкового масла та спреду в умовах АТ «Житомирський маслозавод»Шпак, С. О.; Shpak, S.
2020Технологія виробництва та формування якості спреду «Оригінальний» ТОВ «Андрушівський МСЗ» м. Андрушівка Житомирської областіДанилюк, І. О.; Danyliuk, І.
2023Технологія виробництва твердих сирів різних видів в умовах ДП «Староконстянтинівський молочний завод» м. ЖитомирФещук, Т. С.; Feshchuk, T.
2020Технологія виробництва твердого сиру ТМ «Золотава» та оцінка його якості в умовах ТОВ «Андрушівський маслосирзавод» Андрушівського району Житомирської областіСівковська, Д. О.; Sivkovska, D.
Отображение результатов 13167 до 13186 из 14802
< назад   дальше >

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет